Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok hívást kezdemé...

Miért nem tudok hívást kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Ma senkit nem tudok felhívni. A kijelző olyan, mintha kicsöngne, de süket a telefon, nincs az a búgó hang és egy idő után kiírja, hogy Nincs válasz. Előfizetéses telóm van, Samsung E250-es. Először arra gondoltam, hogy a vodának van kp-i problémája, de anyukám tud hívni, ugyanilyen előfizetése van. Mi a probléma? Másnak is volt ilyen? Meg lehet javítani? Mit csináljak?
2009. dec. 7. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
A szoftvere lehet behalt! Vidd szervizbe.
2009. dec. 7. 11:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Már meg is javítottam... Tegnap beállítottam, hogy a hívásazonosítomat kikapcsoltam, és a samsung.hu-n most megtaláltam, hogy ez esetben nem lehet hívást kezdeményezni. Elég fura, de visszakapcsoltam, és működik...
2009. dec. 7. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor minden oké!
2009. dec. 7. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:
goo.gl
2018. aug. 24. 04:42
 5/7 anonim ***** válasza:
2018. aug. 24. 04:44
 6/7 anonim ***** válasza:
shorturl.at/pvYZ1
2018. aug. 24. 05:05
 7/7 anonim ***** válasza:
2018. aug. 24. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!