Hey! Iphone zsenik. Mondjátok már meg, melyik a legjobb tok, milyen fajta véd a legjobban?
Szilikon tok kerettel (tehát ami kicsit kidomborodik az előlap síkjából és így kis mértékben védi is a kijelzőt)
Bőrtok mágneses zárral (nem nyílik ki olyan könnyen zuhanáskor)
Nekem eredeti Apple bőrtok van az 5s-re... szerintem a legelegánsabb tok, igaz, hogy 11 ezerbe kerül, de egy 200 ezres telefonhoz képest az már annyira nem sok. Szerintem elég jól védi, ha sima felületre esik akkor a képernyőt is, mivel valamelyest kilóg a pereme a képernyőnél.
Vehetsz survivor tokot is, annál jobban semmi nem véd, viszont elég hülyén néz ki.:D Én az Apple tokot ajánlom, nekem legalábbis nagyon tetszik.
Szia!
Ne vegyetek eredeti Apple bőr tokot,mert én vettem az 5S-hez,és a zsebemben hordtam-két hét után visszavittem,mert a 4 sarka egyenletesen lekopott!
Itt találsz egy csomó féle tokot:
A bőr tok jó, de általában műbőr és azok kopnak... eredeti bőrt kell venni, azok ugyan drágábbak, de sokkal tartósabb vagy vannak a minőségibb műanyag, TPU tokok.
A spiegen tokok pont, hogy nagyon rosszak. Senki se vegyen, nekem igaz nem Iphone-hoz, hanem Galaxy S5-höz volt, de folyton szétesett a tok, ragasztani kellett, csiszolni kellett belőle a töltőnél, hogy ki lehessen nyitni a fedelet és a 3,5-es jack-nél is, hogy be lehessen dugni értelmesen egy jack dugót.. a tok folyton lejár a telóról, nincs rajta biztosan, ráadásul nagyon drágák is, csak jól néznek ki, de amúgy semmire sem jók..
Iphone fórumokon meg írták, hogy az 5S-nek szétkarcolta a vázát és nem is válaszolnak a levelekre.. felejtős, senkinek sem ajánlom!!!
Persze, ki lehet fogni rossz darabokat. Ugyan így ahogy vannak hibás iPhone ok is, vagy bármi más.
Az enyém évek óta bírja, és ha mind azt amit a tok eddig kibírt a telefon kapta volna direktben akkor már rég a kukába dobhattam volna.
Most vettem a feleségem 6 jára is egy spigent, és tökéletes.
Persze vannak gyengébb modellek itt is, pl a hybrid ex sorozat, aminek a műanyag kerete nagyon könnyen elpattan. Viszont erre vannak a tesztek, felhasználói vélemények. El kell olvasni, és azt megenni amiről csak jót írnak.
Amazon tele van ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!