Mi a különbség az Android és a Windows Phone között? Melyik a jobb?
Mi a különbség a linux és a windows között?
Hasonlóságokat könnyebb mondani, mint különbséget!
Hogy melyik a jobb az leginkább a felhasználási területtől függ.
nekem személy szerinta wp jön be
sok android telóm volt de egy éve váltottam
nem volt bajom az androiddal csak ujdonságra vágytam és wp-s telót vettem...aztán észrevettem hogy ez nem fagy le nem akadozik
és mostmár nem is váltanék
minden elérhető wp-re is.ugyan nincs kismillió nyakkendőkötő alkalmazás
de a lényegi dolgok megvannak
gondolom mivel közel nincs annyi wp készülék mint androidos így könnyebb optimalizálni
de ez a téma ízlés kérdése
A wp szinte soha nem akad egyik windows-os telón sem, mivel az op rendszer alapból úgy van kifejlesztve, hogy ne csak egy 4 magos csúcs telefonnal működjön. Ugyan olyan jól fut a 40.000 Ft-os telón mint a 120.000-esen. Az androidnál erre nem gondoltak, ha veszel egy olcsóbb androidost akkor azzal csak megszívod, mert csakis a jobbak viszik akadás mentesen. A wp-re ez nem igaz.
Az androidnál az embereket az alkalmazásokkal veszik meg tulajdonképpen, mert nagy a kínálat a play storeban, míg a wp áruházban kisebb, ennyi a hátránya. Ebből kifolyólag több vagy arányában több a fizetős alkalmazás.
Én androidot használtam de váltottam wp-re, és nem kellett csalódnom :)
Előző nagyon vakon van xD
Mondjuk lehet a rég elavult windowsmobile családról beszél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!