Hova menti az android a jegyzeteket?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S3 mini telefonom van, és le szeretném menteni a gépemre a jegyzeteket, de nem találom melyik mappába mentette őket.2014. febr. 3. 21:21
1/5 anonim válasza:
Ha bemész a fájlokba, akkor egy "TMemo" nevű mappát keress. Nekem S Advance telefon van, ott nekem a "TMemo" mappába rakja bele a jegyzeteket. Szerintem neked is úgy van.
2/5 onlyDave válasza:
Tetszik, hogy ilyen kérdésre is lehet választ találni, így nem kell a telefont 10 percing nyomkodni. Respcet :))
3/5 anonim válasza:
1)
Telepítsd a Microsoft Office Outlook-ot
Telepítsd a Samsung Kies-t
2)
Csatlakoztasd a telefonod
3)
Samsung kies / Szinkronizálás / Jegyzetek
Microsoft Office Outlook / feljegyzések
4)
Kijelöltem mindent (Ctrl+A)
Jobb klikk / Másolás
És Jobb klikk Beillesztés az Asztalra pl.
5)
.msg formátumúak lesznek, ha ez probléma akkor:
Total Mail Converter
LETÖLTÉSEK:
Total Mail Converter
[link] (FREE DOWNLOAD)
Kies
(Samsung Galaxy Mini-hez 100% jó.)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, több mint egy éves probléma oldódott meg! :D
2015. aug. 29. 23:58
5/5 anonim válasza:
Esetleg nem tudja itt valaki, hogy egy samsung galaxy j5 hova menti a jegyzeteket?
Ugyertem a filekezelon belul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!