50-54 ezer forintért melyikek a legjobb telefonok?
Figyelt kérdés
Sony Xperia L-en kívűl van más?2014. febr. 3. 20:11
11/16 dersol válasza:
Most szóltad le a droidosokat, mint egy óvodás, magadnak mondassz ellent...
12/16 anonim válasza:
Androidot nem mondanám divatmajomkodásnak. Csupán a Samsung S3-S4 alatt nem tud JÓT gyártani.
Külföldön azért ennyire elterjedt az Android, mert havi 20€-s csomag fejében ingyen hozzád vágnak egy S4-et, egy One X-et, vagy Z1-et, iPhone5S-t, netalántán egy 1020-as Nokiát. És a 20€-s csomag korlátlan minden szempontból. És a szolgáltatók java csak Androidot árul. Legyen az a külföld Ausztria, Németország, Franciaország..
13/16 anonim válasza:
Nem szóltam le, de te már csak tudod. Annyit mondtam, hogy nekem nem kell többet. Tanulj meg olvasni. Majd ha 11 hónapot töltesz azzal, hogy az úgymond "húdejó" androidos mobilt hurcolog szervíből szervízbe, de sehol nem tudják mi baja, mindezt egy hét után, na majd akkor meghallgatnám, mit mondasz. És nem alsó-középkategóriáról beszélek. Az meg hogy mi divat és mi nem.. A csapból is a droid folyik. Sok app, oké, de mire megyek vele, ha csak 15-16 kell nekem. Sok a játék, de minek, ha én soha nem játszottam és nem is fogok? Nem mondtam, hogy csak a Lumia a jó, de azt sem látom be, miért csak a droid, és miért szar minden más.
14/16 anonim válasza:
Az meg, hogy külföldön jórészt csak Android, na ez egy jó vicc. Itt élek pár éve, de elég kevés ismerősömnek van android, inkább az almát nyomják (Svédország).
15/16 dersol válasza:
Azért mert volt egy hibás telefonod, azért nem az android a hibás.
Indok az nincsen, csak félre beszéltek, hülyeséget.
16/16 anonim válasza:
Bécsben akármerre nézek vagy Samsung, Sony vagy Apple-t látok. De ez Angliában sincsen másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!