Domino nap díjcsomag mellé be lehet ezt kapcsolni? 500 mb miért csak 990 fornit ha eddig a 100 mb került ezer forintba?
Beszéltem ügyintézővel szombat este, azt mondta,hogy minden gond nélkül be lehet kapcsolni de csak hétfőn, mert még minden nagyon új. Erre ma beszéltem megint egy másik ügyintézővel és az volt a válasza, hogy ez a csomag nem 990 fornit hanem valami 1700 mert nem jó hozzá a domino nap. Most akkor hogy is van ez?
Szerintem havidíjast lehet aktiválni bármelyik csomag mellé. A netstarthoz volt olyan, hogy nem mindegyik csomagban volt aktiválható.
Ez pedig 990 Ft, első hónapban meg csak 190 Ft. Fel lenne tüntetve ha csak bizonyos díjcsomagoknál lenne 990 a kedvezményes ár.
"be lehet kapcsolni de csak hétfőn, mert még minden nagyon új" Ilyen nincs, ha fent van a honlapon mobilinternet-szolgáltatásként, akkor my tmobile-ba belépve vagy SMS-el azonnal tudod aktiválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!