Sony Ericsson W595 vagy W395?
... ja, és nem tudok 40-nél többet költeni rá, az csak a max. ár.
Ha van 30-körül, akkor kéne 1 olcsó, de jó Headset. Autózok, ezért csakis Bluetoothos heccet kéne.
A telefon alapból azt hiszem 36 ezer körül van és a headset hozzá...az nem tudom mennyi.Én t-mobilos vagyok,és van előfizetésem,és így 20 ezerért meglehet venni.
[link] ez egy fekete.Szerintem telós boltokban biztos van.
utolsó vagyok.nem jeleníti meg a linket. [link]
hátha ezt már igen.ha nem,akkor nézd meg google képkeresőbe.
Akkor 7:1 a w595-re.
Akkor eldontöttem.
Az lesz 595.
Köszönöm a sok segitséget.
Helo James vagyok
Még szép hogy 595 mert w395 az eléggé el van cseszve
csak a hangzása elfogadható mert 2 hangszoros . Most ienem van de elkezd villogni , netezésre xar operával jó , 1G kártyám van benne de mégse akar semmit letölteni operával se . a kijelzövédö karcállo ugyan de az elölap kopik rendesen mivel hogy nem fém hanem csak lakkozott müanyag , irni is jobb a w595-tel éa sokkal jobban kézreáll , a 395 még azt se jelzi hogy mennyinél tart a bluetooth amikor neked küldenek . Olyan mint valami gagyi sony utánzat ,
a témákrol már nem is beszélve ... ( amik nincsenek amugy ) áá tök kész ez a telo
Amugy az enyém eladó jó állapotban van semmi baja egy karc se adatkábelem van hozzá meg töltö meg egy m2 memokari 1 gigás de jobban xeretném elcserélni egy másik telóra és ha ez sony akk a kártyámat megtartom mert kelleni fog , Teloxám 06 témobil 486 72 10 / bácskiskun megye kalocsa . / általában délelött alszom . ha már eladtam akor látni fogsz ez alatt valahole gy ojat hogy helo james vok a w 395 öt eladtam :D xoval ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!