Ha kifüggetleníttetem a telefont akkor nem tudja a szolgáltató letiltani ugye?
Nem nagyon értem, hogy hogy jött össze 15 ezer forintos számlából 200 ezres, biztos nagyon ügyes vagy.
De teljesen mindegy, szerződéssel, feltételekkel vetted a telefont, ha nem fizeted semmi jogod használni, ez így szimplán lopás. Tiltsák is le szépen.
"hogy jött össze 15 ezer forintos számlából 200 ezres"
Elmaradt számla (mellesleg nincs szolgáltató, aki EGY elmaradt számláért felmondja a szerződést) plusz a telefon HÁTRALÉVŐ részletei, plusz elmaradó részlet-kamatterhek, plusz ügyviteli díj stb.
Ilyenkor a szolgáltató rádveri a takarítónő gázszámláját is.
És nincs nagyon mit ugrálni, mert ott egy szerződés, amit aláírtál, pontosan ilyen feltételekkel.
El lehet sétálni egy ügyvédhez, aki saccperkb. 10.000,- + ÁFA-ért tanácsadás címén elmondja neked, hogy ezt megszívtad.
Vagy iszonyat mázlival talál valami kiskaput a szerződésben, amivel csökkenhet az összeg. Nem feltétlenül többel, mint amibe az ügyvéd kerül.
"Nekem is volt elmaradás... tiltott...,de a telefont tudtam használni. Kifizettem az elmaradást (csak egy volt) és +7 e."
Ez így működik, ha 60 nap elmaradás van és emiatt letiltás. De az még nem szerződésbontás.
Utána már kehésebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!