Milyen telefont ajánlanátok?
Szeretnék venni egy új telefont csak nem tudom milyet. Pár dolog van amit fontos lenne rajta.
Ezek a következők:
éritőkijelzős
min. 3,2 MP-es kamera
GPS
a Divx lejátszahtó legyen
Ja és fontos, hogy max 100 ezer.
Én az LG KM900- at néztem. Ha tudtok róla véleményt vagy másikat ajánlani akkor megköszönném. Elsősorba olyanok véleményét várom akinek van ilyen telefonja.
5800, de a navi edition pénzkidobás (csakhanem olcsóbb mint a sima).
Ugyan az mindkettő, mindkettőben van GPS és OVI navigációs szoftver. De alapból ez a progi nem visz el A pontból B-be. Ahhoz elő kell fizetni.
Az 5800 navidgator edition-hoz kapsz egy, egyéves előfizetést. Ennyi a különbség.
De úgyis Garmint fogsz rárakni, szóval mindegy hogy mit adnak. Azt vedd amelyik olcsóbb.
A nokia 5800 nem játsz le a divx-et.
Ezért ez nem érdekel.
Az aksival mi a gond???
ismét az LG-s.
Hát, azt mondták, az érintősök túl nagy teljesítményűek, és hamar leszívják az akksit, így mindenkinek, akit ismerek ilyen 2 nap alatt lemerül. Ezekben általában 1000 miliamperes vagy mis akksi van, de pl. a nokia 5800-sok és a samsung omnniasoknak 3 vagy max 4 napiog bírja mert nekik meg 1440 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!