Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok?

Milyen telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy új telefont csak nem tudom milyet. Pár dolog van amit fontos lenne rajta.

Ezek a következők:

éritőkijelzős

min. 3,2 MP-es kamera

GPS

a Divx lejátszahtó legyen

Ja és fontos, hogy max 100 ezer.

Én az LG KM900- at néztem. Ha tudtok róla véleményt vagy másikat ajánlani akkor megköszönném. Elsősorba olyanok véleményét várom akinek van ilyen telefonja.

2009. dec. 6. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
érintőset 1000 mAh-es akksi felett, LG-t alapból soha, most dobtam ki az lg erintős mobilomat mert másfél éves sem volt és 2 óránként merült :D
2009. dec. 6. 15:30
 2/6 anonim válasza:
Én a Nokia 5800 navigation edition ajánlom. A www.mgsm.hu-n 77990 Ft-ért kártyafüggetlenül megveheted. Szerintem itt a legolcsóbb!
2009. dec. 6. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:

5800, de a navi edition pénzkidobás (csakhanem olcsóbb mint a sima).

Ugyan az mindkettő, mindkettőben van GPS és OVI navigációs szoftver. De alapból ez a progi nem visz el A pontból B-be. Ahhoz elő kell fizetni.

Az 5800 navidgator edition-hoz kapsz egy, egyéves előfizetést. Ennyi a különbség.

De úgyis Garmint fogsz rárakni, szóval mindegy hogy mit adnak. Azt vedd amelyik olcsóbb.

2009. dec. 6. 23:18
 4/6 A kérdező kommentje:

A nokia 5800 nem játsz le a divx-et.

Ezért ez nem érdekel.

Az aksival mi a gond???

2009. dec. 7. 17:03
 5/6 anonim válasza:
Az a jó a symbianban,hogy lehet rá letölteni bármilyen progit! Az OVI-ról tölthetsz rá Divx-et is.
2009. dec. 7. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:

ismét az LG-s.

Hát, azt mondták, az érintősök túl nagy teljesítményűek, és hamar leszívják az akksit, így mindenkinek, akit ismerek ilyen 2 nap alatt lemerül. Ezekben általában 1000 miliamperes vagy mis akksi van, de pl. a nokia 5800-sok és a samsung omnniasoknak 3 vagy max 4 napiog bírja mert nekik meg 1440 :D

2009. dec. 13. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!