BeeX M1D telefonról vélemény? Lentebb többet kérdezek.
Szomorú vagyok.
Azt írják többen, szar telo.
Indokolni már kevesen szokták.
Nincs szar készülék, max a Te igényeidet nem elégíti ki. Attól még nem kellene lenézni azt akinek erre tellik csak, vagy igényeinek megfelel.
Jelenleg nem 20 ropi, kevesebbért láttam.
11 - es vagyok. :)
Melom olyan hogy ott tilos a netezés. ( az egyik kolléga csak telefonált, igaz többször. és neheztelte a " főnök " )
Busszal járok, ott meg nem akarok. Várakozás közben se.
Tehát nekem fő szempont hogy az óra nagy legyen. Ébresztés napló szokásos " buta telo " tulajdonságaival.
Sd kártya némi zenével, de azt is hosszabb utazásnál. Fotó nem lényeges, amíg múxik a fotó masinám.
Netezni max itthonról, és wifinkről.
Tehát kb ilyenre kellene. Arra is gyenge??
Lehet hogy én nem értek hozzá, de nem tud fel kapcsolódni a műholdra, tehát, csak helymeghatározó van benne, ami csatlakozott adótorony helyét mutatja, GPS nincs.
Telefonálásnál, a másik oldalon visszhangosan hallanak, mintha ki lennék hangosítva. A menüje rendezetlen nem ott van a keresett beállítandó, ahol lennie kellene Tehát sz...r.
Alig hiszem hogy túl adjak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!