Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Az androidos telóm (sony ericsson live with walkman) és tabletem (asus memo pad hd 7) egyszerűen nem ismeri fel a zenéim nagy részét... Próbálkoztam különféle zenelejátszókkal, de semelyik sem vált be. Átnéztem az összes mappát, hogy nincs-e benne .nomedia végződésű fájl (vagy valami furcsaság), de semmi olyan nem volt köztük. Neten sem találtam semmit, remélem valaki tud segíteni, akinek voltak hasonló gondjai, mert nagyon idegesítő. :/

2014. febr. 1. 22:52
 1/2 anonim válasza:
Szóval egyik készülék sem ismeri fel az mp3 zenéid nagy részét. Ez gyanús. Szerintem a zenéiddel van a baj. Erről úgy tudsz meggyőződni, hogy közvetlenül a készülékre töltöd az mp3at egy torrent oldalról az utorrent app (play áruház) segítségével. Ha tökéletesen lejátsza, akkor nekem volt igazam. :)
2014. febr. 14. 17:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nézd meg azoknak a zenéknek a tulajdonságait, amit hajlandó lejátszani. Sok teló pld nem játssza le a nagy bitrátájú (320 pbs) zenéket, bár egy direkt zenelejátszó mobiltól ez furcsa lenne. És nézd át a kiterjesztéseket is, lehet hogy nem mp3 mind, hanem valami "egzotikus" formátum
2014. febr. 14. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!