Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az LG...

Mi a véleményetek az LG KP502-esről?

Figyelt kérdés

Jó teló?

Sokmindent tud ?

Légyszi írjatok le minden tudnivalót!

2009. dec. 6. 11:12
 1/6 anonim válasza:
100%

Szia

Szerintem jó kis telefon, az egyik barátom tegnap vett egyet, és tényleg nem rossz...

Pedig én igazán nem szeretem az érintős telefonokat, a gomb nélküliktől pedig egyenesen a falra tudnék mászni, de ez tettszett!

Jah és T-mobile-s gyerek azt mondta, h az érintője veri a Samsung s5230-at!

Ezt csak azért, mert állítólag ez a helyzet, bár nekem a Samu jobban tettszik!

2009. dec. 6. 23:06
 2/6 anonim válasza:
100%

Jah az lemaradt, hogy rengeteg dolgot tud, érintőceruzával írhatsz smst, meg hasonló...

A hangszórója elég hangos, nagyon jó képeket csinál, azért a vaku kicsit hiányzik róla.

Elsőre mindenképp bonyolultnak tűnik, de 1-2 nap után már mindent fainul kiismersz!

2009. dec. 6. 23:09
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi csak azért kérdeztem mert ilyet szeretnék karácsonyra!
2009. dec. 7. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Haveromnak ilyen van, nekem pedig Samsung S5230-as. Mindkettőt próbáltam és bizton állíthatom, hogy a Samsung sok mindenben jobb. Az LG-nek komorabbak a színei, a Samsung színvilága sokkal szebb, meg élesebb. Az akuja hihetetlen jól bírja. 5 napig nyűttem és még mindig 2esen volt.Amúgy meg a T-mobile-ba mindig azt ajánlják, ami tudják, hogy el fog kelni és Rád tudják sózni:) Ebben az árkategóriában szerintem a Samsung sokkal jobb. Ha magasabb ár, akkor meg a Nokia 5800. Pasimnak olyan van és a wlan nagyon nagy előny. Ja arról nem beszélve, hogy az LG olyan, mint egy műanyag játéktelefon, szerintem nagyon nem jó:(
2009. dec. 11. 14:39
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat megkaptam a telót és szeintem nagyon jóó én cak ajánlani tudom mindenkinek!
2009. dec. 15. 19:56
 6/6 anonim válasza:
Sztem jó!!!Igaz nekem most szervizbe van mert hamar lemerült!!Azon kivül semmi bajom vele.Mán az éritöst meg is szoktam nem olyan ördöngös mint ahogy elmongyák.Am sztem szar a samsung az se különb és anak tán még a képernyője is kisebb meg nincs hozzá cerka meg rajztábla se(béna)
2010. jún. 19. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!