Kézbesítési jelentés nincs ezen a telefonon?
"egy okostelefonnál lehetséges hogy nincs ilyen?"
Hajjaj, de még hogy. Egyik iPhone-ban sincs (nekem speciel ez hiányzik a legjobban), WP-ben van, de elég gyatrán oldották meg (külön SMS-ként kezeli az értesítést, nem pedig ikont biggyeszt az üzenet mellé). Azt azonban sajnos nem tudom, hogy Xperia L-ből hiányzik-e.
Megint én :) igy még egyszerűbb :A következőkhöz nem szükséges Jailbreakelni a készüléket. Egyszerűen az üzeneteink elejére elég a szolgáltató specifikus speciális karaktereket odabiggyesztenünk. Gondolom ezt teszik azok a telefonok is, amik ezt alapból tudják, egyszerűen csak elrejtik előlünk.
T-mobile: *A#szöveg (kezdd *A#-tel az SMS-t)
Telenor: -szöveg (kezdd mínuszjellel az SMS-t)(ha nem működne tegyél a mínusz jel és a szöveg közé egy szóköz jelet is)
Vodafone: -szöveg (kezdd mínuszjellel az SMS-t)
IMG_1450[1]
Fontos, hogy a speciális karakterek az üzenet elején a másik félnél nem fognak látszani. A szolgáltató azt külön fogja értelmezni. Másik fontos dolog, hogy a kézbesítési SMS-eket a szolgáltató rendszere fogja küldeni. Így az nekünk nem kerül külön költségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!