Zaly kérdése:
Megéri LG G2-t venni mostanába?
Figyelt kérdés
32 gb-s LG G2 a legolcsóbb helyen 110k, másfél hónap mulva tervezem megvenni szülinapomra, megéri megvenni akkor vagy várjak vele?2014. jan. 31. 20:50
11/18 A kérdező kommentje:
jah és azt szeretném megkérdezni még, hogy ezt a telót most megveszem kb mikorra fog elavulni . PL ugy értem, hogy jelenleg samsung galaxy mini telefonom van, ami jelneleg kb annyira elvault, mint a nyomogatós nokia a szoftja napi szinten lefagy stb... Tehát tárhely proci, meg ram szinten kb mikorra fog nagyon elavulni?
2014. febr. 1. 14:11
12/18 anonim válasza:
Nagyon nehéz megmondani. Ha megnézzük a Galaxy S2-t az egy 3 éves készülék, akkor még csúcskészülék volt, és azért még ma sem hulladék, mondjuk a legkomolyabb játékokat már nem viszi, de azért nem lassú.
Viszont azóta nagyon sokat fejlődött a mobilipar, egy mai csúcskategóriás telefon szerintem jóval többet kibír, szóval elég magabiztosan ki merem jelenteni, hogy 3 év múlva sem kell még lecserélned.
De azért ezt tényleg nehéz megmondani, viszont nem létezik jelenleg ennél erősebb telefon, szóval ha az elavulástól félsz, akkor jó ezt megvenni, mert ez fog a legkésőbb elavulni (Nexus 5 után, ami ugye hardveresen ugyanaz, de szoftveresen sokkal később fog elavulni).
15/18 A kérdező kommentje:
nexus 5 öt választottam nem bántam meg ;)
2014. júl. 27. 14:58
18/18 anonim válasza:
Nagyon megeri 5 eve hasznalom mar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!