Vettem egy iphone 5-öt. Ha lejárt a garancia, akkor mit ír ki a support, mert nem értem ezt angolul?
Ez egy cserélt készülék. Vagyis egy olyan telefon amit egy bevitt hibás i5 készülék helyett adtak.
Ha rossz az iPhone-od, akkor azt nem mindig javítják, hanem van, hogy adnak helyette egy másikat ami nem biztos, hogy új lesz, viszont hibátlan.
Ez egy ilyen készülék.
Nagyon jól leírta az első - ilyen történeht pl a "refurbrished" készülékekkel, de van egy másik - sötétebb verzió is.
Akkor is ilyesmi történik ha az eredeti tulaj elhagyja a telefont és bejelenti az Almának mert biztosítása volt rá. Ekkor az Appal ad egy cserekészüléket.
A probléma az, hogy az eset nagyon jól felhasználható csalásra: veszek egy telefont, neked eladom,de utána bejelentem, hogy elhagytam. Az Alma természetesen blokkolni fogja a készüléket - miután én kaptam egy másikat.
Mindenképp javalott a készülék ellenőrzése - tud e regisztrálni a mobilhálózatra, illetve új regisztrációval használható e az Applestore.
Az appstorebol már szedtem le rá cuccokat a sajat fiokommal
Minek irta azt az egyik hozza szolo hogy atvertek?
Azert mert csete keszulek es?
Emlexem anno nagyon sok i5 feketet kicsereltek,mert gond volt azzal hogy nagyon gyorsan kopik..lehet h ezt is azert csereltek ki
Ez a telefon már tobb mint egy éves
Lehet nekem belőle gondom?
Ha beviszem a tmobilba akkor tudnak rola
Infoz mondani,hogy előtte
Mi volt vele a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!