Sony xperia P vagy Sony xperia L?
Figyelt kérdés
Sziasztok nem tudom melyiket vegyem mind 2 tetszik játékra netre (fb viber skype meg ugye neten nézelődni) fényképezni kellene játékon belül gondolok nova 3 modern combat 4 asphalt 8 tudom P csak 16 gb ami nekem bőven elég L-ben nem tudom mennyi a saját memória de nekem csak 2 gigás sd karim van melyik érné meg jobban?2014. jan. 31. 16:04
1/7 anonim válasza:
szerintem a sony xperia I ! de mondjuk én kinézete szerint néztem:D tudásra majdnem ugyan ott vannak :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ment a ződ kéz :D
2014. jan. 31. 16:14
3/7 anonim válasza:
Egyértelműen az L. Újabb,jobb,erősebb.
4/7 anonim válasza:
Tudásra közel sincsenek ugyanott, Xperia L sokkal erősebb.
Szóval ez miatt L, P két dologba jobb, szebb a kijelzője, és a fém ház (ami anyaghasználatra mindenképp jobb, de szerintem kinézetre is, utóbbi viszont relatív).
De a hardver fontosabb, mint a kijelző, és az L kijelzője sem rossz azért, szóval mindenképp L-t ajánlom.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ám csak SAJNOS :( május eleje fele rendelem meg mert csak akkor lesz úgy pénzem meg most még más FONTOSABB dolgokat szerzek be. De szerintem vagyis SZERINTEM még májusban is jó döntés lesz egy ilyen.
2014. jan. 31. 18:14
6/7 anonim válasza:
Valószínű még akkor is jó választás lesz, de az is lehet, hogy sokkal jobb is akadni fog hasonló áron.
7/7 A kérdező kommentje:
hát ja
2014. jan. 31. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!