Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb LG G2 vagy Nexus 5?

Melyik a jobb LG G2 vagy Nexus 5?

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Megválaszolhatatlan kérdés...

Ha szeretsz rom-okkal vacakolni, nem zavar a puritán csupasz android akkor a N5

Ha sok alkalmazással teli, nagyon jó aksi idővel rendelkező, telefon fontosabb akkor a G2

2014. jan. 31. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Hardveresen ugyanaz a kettő, csak G2-ben nagyobb az aksi és a kamerája is jobb.

Nexus 5 szoftveresen jobb, legalábbis ha nem szereted, hogy teleszemeteljék mindenféle "hasznos" programmal a telefonod gyárilag, amik közül lehet valamelyik tényleg hasznos, de az összesnél van jobb alternatíva.

Én mindenképp Nexus 5-öt venném, a G2 akkuidejét irigyelném, de a Nexus masterrace azért nagyon ott van.

2014. jan. 31. 15:29
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi és köszi
2014. jan. 31. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Visszaolvastam mit írtam, és lehet úgy jött le, hogy a G2-t nagyon fikázom, szóval írok mégegyet, hogy tisztázzam a dolgokat, mielőtt nem mernéd megvenni.

Jó telefon a G2 is, gyors, nem akad, és átlag felhasználónak talán jobb is. Kicsi haladó felhasználó viszont valószínűleg egyenesen irtózik a szoftveres megoldásaitól, de mivel te itt gyik-en feltetted ezt a kérdést feltételezem, hogy neked a G2 minimum annyira jó lenne, mint a Nexus 5.

2014. jan. 31. 16:40
 5/6 A kérdező kommentje:
hát igazából igen !! csak nem tudom eldönteni mert az LG G2 kicsit többet tud a Nexus 5-nek meg a külseje tetszik.
2014. febr. 2. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem, a G2 nem tud többet, az aksija többet bír, de ez nem ugyanaz.

Mindkettő ugyanannyit tud, hisz mindkettő Androidos, csak míg G2 lehet gyárilag tud valamit, addig Nexus-ra azt le kell tölteni, cserébe viszont egy jóval jobban működő programot kapsz.

Szóval itt inkább a kinézet vs aksin legyen a hangsúly, ne a tudáson.

2014. febr. 2. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!