TappancsMancs kérdése:
Domino kártyásokban milyen díjak vannak?
Figyelt kérdés
Most olvastam 3 féle díjat is. Vannak éves díjak amiket az év első hívásakor számolnak? Mert sokszor úgy tűnik túlszámláz a t- szolgáltató.2014. jan. 31. 13:17
2/3 A kérdező kommentje:
Igen köszi, a netet szoktam használni, ami miatt kérdezem az hogy vannak e olyan kisbetűs dolgok amikről nem szokott tudni az ember. Most olvastam a tájékoztatójukban, hogy vannak ilyenek:
"Alap belépési díj"
Domino Quick 1050 Ft
"Egyszeri SIM kártya használati díj"
Domino Basic, Domino 5 - 1350 Ft
Domino Surf 1050 Ft
és
"Szolgáltatási egységdíj"
"A szolgáltatási egységdíj a vásárláskor, illetve a feltöltéskor fizetendő díj."
Azért kérdeztem mert nem tudom ezek mik és mikor számolnak. A neve van csak benne a tájékoztatóban. Nem tudod esetleg mik ezek? Köszi.
2014. jan. 31. 16:12
3/3 A kérdező kommentje:
Azért köszi a választ. Ezekről tudsz valamit, hogy mik ezek?
2014. febr. 9. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!