Telefon vétel (játékra netezni zenét hallgatni TELEFONÁLNI kellene)?
Figyelt kérdés
Sziasztok telefon vétel elött állók amiket fent írtam arra kellene eddig néztem telefonokat felsorolom
-sony xperia p
-sony xperia L
-samsung galaxy s advance
-samsung galaxy ace 2/3
-huawei ascend g525
-huawei ascend y300
-nokia lumia 820
-htc x8
ennyi ha tudtok még lécci írjatok (ne nagyon windowsphone legyen tudom a nokia lumia 820 meg a htc 8x az az csak tetszik közbe :) )android előnyben ÉS FANOK IS ÍRHATNAK HA NEM FIKÁZNAK TELEFONT
2014. jan. 31. 09:44
1/10 A kérdező kommentje:
max ár 55000ft
2014. jan. 31. 09:45
3/10 A kérdező kommentje:
még más ajánlatokat és meghallgatok ám azon elfut a call of mini zombies asphalt 8 és modern combat 4?
2014. jan. 31. 11:05
4/10 dersol válasza:
Mit akarsz meghallgatni még?
Ace 3/ Xperia L a legjobb innen, a többi említést sem érdemel, pláne ha androidot akarsz, igen, simán elfutnak ezek.
5/10 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm és pl azért a huawei ascend g525 az jó?
2014. jan. 31. 11:26
6/10 anonim válasza:
A Sony Xperia L Vagy az Ace 3 érné meg jobban. ? Énis ezek között gondolkozom :D
7/10 A kérdező kommentje:
hát mostmár tuti hogy a sony samsung-ról írtak sok rosszat meg láttam haver kezében teljes méretben egyszóval fúúúúúúúúj kb nem tetszik L meg szép jó rajta az android meg minden :D
2014. jan. 31. 13:07
9/10 anonim válasza:
L jobb mint Ace3..
Mondom úgy, hogy s4-em van, és eléggé Samsungos emberke vagyok :D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nővéremnek s3-ja van őszintén láttam haverom ace 3-ját meg nővérem s3-át nekem NEKEM nem jön be ez az alak max az s2 s advance és akkor tuti L lesz
2014. jan. 31. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!