Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit vegyek? Melyik a jobb?

Mit vegyek? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Samsung s4 es a note 3 kozul szeretnek....note 3 sokkal jobb a hardver :/ de nagy :/ annyival jobb is?? 2000mhz quadro es 3 gb ram...s4 csak 1800mhz es 2 gb ram..evekre szeretnem azert gondolkozok note 3 ba?s4 jonak szamit?eddig iphonos voltam nem ertek androidhoz..egyedul a jatekok miatt valtanek...starcaft,kulaworld,diablo1.....regi filingek :)$

2014. jan. 31. 02:59
 1/8 A kérdező kommentje:

Picit utàna jártam :) több fajta s4 van???

Pl ez amit vennek ez (sgh i337) de van valami i9xxxx is...

Mik a kulombsegek?torontoi vagyok

BRAND NEW SEALED

(NOT REFURBISHED)

UNLOCKED SAMSUNG GALAXY S 4 SHG-i337

BLACK/WHITE

HARD TO FIND

WORKS WITH ALL CARRIERS

12 MONTHS FULL WARRANTY

OUR PRICE: $499.

2014. jan. 31. 05:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Es h nezem h klon-e?
2014. jan. 31. 06:31
 3/8 A kérdező kommentje:

Ezt vennem persze nem online ha nem be mennek az uzletbe.

[link]

2014. jan. 31. 06:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Az i337 az At&T nevezetű Egyesült Államok beli mobilszolgáltatónál forgalmazott Galaxy S4. Ebbe a 4 magos Snadragon 600-as proci van mint az I9505-ben. Az Exynox 5 octa procival szerelt változat (4+4 magos) meg az I9500.

Az órajel elég másodlagos dolog.

Az S4 hardvere is még sokáig elég lesz mindenre, persze a csúcs most a Note 3-ban lévő Snapdragon 800 és adreno 330-as gpu. A kettő közül én speciel a Snapdragonos S4-et választanám és gyári függetlenül.

2014. jan. 31. 11:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Na note 3 lesz fuggetlenul 700$

Annyi a kerdesem hogy vegyek bele memo karit?nekem eleg 32 gb..vagy kell bele?ajanlott arra mentenni?szukseges?

Es magyar nyelvet lehet ra rakni?es ha igen hogyan?

2014. febr. 1. 02:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Es mi az a root?rootolnom kell h tudjak telepitenni apk jatekokat?
2014. febr. 1. 02:23
 7/8 A kérdező kommentje:
És van ra virus irto?
2014. febr. 1. 04:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Memóriakártya vásárlás az egyéni preferencia kérdése. Arra a 32GB-ra sok minden ráfér. Igaz nem az egész tárhely használható 100%-ig szabadon csak egy olyan 26-28GB, de még így is sokminden ráfér. Ha kell akkor később úgyis lehet bele venni.

Az android kb. minden nyelvet támogat szóval 99%-hogy lesz, ha meg nem akkor odinnal egy magyar nyelvet tartalmazó gyári romot még mindig fel lehet tenni.

Root:

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

[link]

és nem kell, hogy tudj alkalmazásokat telepíteni más forrásból.

2014. febr. 1. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!