Mit vegyek? Melyik a jobb?
Picit utàna jártam :) több fajta s4 van???
Pl ez amit vennek ez (sgh i337) de van valami i9xxxx is...
Mik a kulombsegek?torontoi vagyok
BRAND NEW SEALED
(NOT REFURBISHED)
UNLOCKED SAMSUNG GALAXY S 4 SHG-i337
BLACK/WHITE
HARD TO FIND
WORKS WITH ALL CARRIERS
12 MONTHS FULL WARRANTY
OUR PRICE: $499.
Az i337 az At&T nevezetű Egyesült Államok beli mobilszolgáltatónál forgalmazott Galaxy S4. Ebbe a 4 magos Snadragon 600-as proci van mint az I9505-ben. Az Exynox 5 octa procival szerelt változat (4+4 magos) meg az I9500.
Az órajel elég másodlagos dolog.
Az S4 hardvere is még sokáig elég lesz mindenre, persze a csúcs most a Note 3-ban lévő Snapdragon 800 és adreno 330-as gpu. A kettő közül én speciel a Snapdragonos S4-et választanám és gyári függetlenül.
Na note 3 lesz fuggetlenul 700$
Annyi a kerdesem hogy vegyek bele memo karit?nekem eleg 32 gb..vagy kell bele?ajanlott arra mentenni?szukseges?
Es magyar nyelvet lehet ra rakni?es ha igen hogyan?
Memóriakártya vásárlás az egyéni preferencia kérdése. Arra a 32GB-ra sok minden ráfér. Igaz nem az egész tárhely használható 100%-ig szabadon csak egy olyan 26-28GB, de még így is sokminden ráfér. Ha kell akkor később úgyis lehet bele venni.
Az android kb. minden nyelvet támogat szóval 99%-hogy lesz, ha meg nem akkor odinnal egy magyar nyelvet tartalmazó gyári romot még mindig fel lehet tenni.
Root:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
és nem kell, hogy tudj alkalmazásokat telepíteni más forrásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!