Valóban vírus vagy csak reklám?
Neten böngésztem a telefonomról és egyszercsak ilyen rendszerüzenet kinézetű dolog bukkant fel, hogy egy nagyon veszélyes trójai vírus került a telefonomra, ami veszélyeztetheti az adataimat és csak a Clean Master program segíthet, amit a Google Play-ből letölthetek.
Kell tartanom vírusfertőzéstől vagy ez csak egy reklám lehetett?
Előre is köszönöm a válaszokat!
"töltsd le az appot, ami persze szart sem ér"
Az app jó. Igenis nagyon jól takarít.
Csak a CleanMaster készítője nem reklámoz így.
Az az üzenet NEM a szoftver készítőitől származik. Már csak azért sem ,mert a CleanMaster nem víruskereső program, csak egy szimpla jó takarító app. Memóriát tud felszabadítani, de trójait nem irt.
Ha rányomsz arra az adra, akkor majd facán betelepül tényleg valami adatlopó xarság. Mellette lehet, hogy tényleg odaküld a playre a szoftverért, de közben bevarrja a saját botvírusát a háttérbe.
Köszönöm a válaszokat. Nem mentem rá az üzenetre, úgyhogy akkor nem lehet gond elméletileg. A Clean Masternek meg utánaolvastam és láttam, hogy nem is vírusirtó, ezért sem értettem az egészet.
Köszönöm még egyszer mindenkinek. :)
Huu! Most megnyugodtam!
Nekem is ugyanezt írta ki, hogy egy nagyon veszélyes trójai vírust szedtem össze. Én meg mint az őrült töltögettem le a vírusírtókat,és fura volt, hogy azt írta a vírusírtó,hogy semmi vírus nincs a telefonomon :D
Most már tudom, hogy akkor nem volt valós ez a trójai dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!