Minden alkalommal, amikor valaki okostelefonról ír be, azzal védekezik az elgépelések miatt, hogy ő telóról ír. Ilyen vacakok a telók?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 22:13
1/6 SylwerStone válasza:
Szimplán lusták , vagy tényleg nem tudnak írni.
UI: Én is mobilról írok
2/6 anonim válasza:
Nekem nagyon kicsi kezem can de meg igy is allandoan felrenyomok a billentyuzetwn. Sokszor keson veszem estre es lusta vagyok visszamenni javitgarni.... Majd irjon valaki errol egy tanulmanyt par ev mulca hogy a nyelv hogyan korcsusolt el a mobilok miaatt. Az majd talan erdekelni dog...
3/6 anonim válasza:
Eleg ocska az erintos billentyuzeten gepelni, nem ad visszajelzest hogy 'lenyomtad' az adott billentyut.
4/6 anonim válasza:
Én billenytűzeten is szoktam elgépelni, szóval mindig visszaolvasom, nem ment ez másképp a 2.8colos kijelzőn se, ha elírtam, kijavítottam. Az más, hogy ha valaki ékezet nélkül ír, azt meg tudom érteni, mert sokkal gyorsabb, de "helyesen" akkor is lehet írni...
5/6 Wadmalac válasza:
Én igyekszem ügyelni a gépelésemre. Épp ezért még az 5" kijelzővel is inkább nem gépelek kisregényeket telefonról.
Próbáltál már volánbuszon levelet írni?
:D
Ami hibákkal 1 perc, az kijavítva, helyesen 8-10.
6/6 kissgeza60 válasza:
A K9 email program (mobil telefonokra keszult email kezelo program) automatikusan beteszi ezt az uzenetet. Nekem is ezt kuldte minden mobilrol kuldott uzenetbe, vegul sikerult kitorolnom . Nem a kuldo irja ezt, hanem a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!