Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki mondana nekem véleményt...

Valaki mondana nekem véleményt az aTAB 4 telefonról?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ilyen aTAB 4 telefont,de azért előtte meghallgatnék pár véleményt esetleg személyes tapasztalatot.Ahogy olvasgattam,úgy a 2magos processzorral,3mp hátlapi és 1,3mp előlapi kamerával,vakuval,wifi,gps,4" kijelző stb. azok alapján egész jónak tűnik.1 véleményt találtam róla,ott azt írta az illető,hogy meg van vele elégedve,de azért kiváncsi lennék mások véleményére is :) Előre is köszi!
2014. jan. 30. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
2014. jan. 30. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Érintéseket nem érzékeli rendesen, egy smst megírni vele kész rémálom, a kamerája minősíthetetlenül rossz képeket készít, a rajta levő vaku nem jó semmire, fél métert sem képes bevilágítani, betekitési szög nulla, a tesómnak ilyet vettünk és utálja
2014. jan. 30. 22:45
 3/7 Wadmalac ***** válasza:

A magyar forgalmazó a Mercury Computer, oldalukon nincs support lehetőség, én most spec 5. hete mailezek a szervizükkel egy tablet rom frissítésért, még mindig eredménytelenül.

Én meggondolnám bármi ilyen értékű cucc megvásárlását, ha hiba esetén nincs biztos hátterem.

(mielőtt vki belekötne, a tablet sem az enyém, csak baráti szívességből copok vele)

2014. jan. 31. 10:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok ajánlani 25ezer forint környékén valami jóféle telefont?Jelenleg ennyi a keretem rá,de lehetőleg olyat akarok venni,ami nem egy kalap szar,mint a beállításotok szerint ez :D
2014. febr. 1. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Talán ez, persze csodát ettől sem kell várni
2014. febr. 1. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

bocs, link lemaradt :

[link]

2014. febr. 1. 21:14
 7/7 Wadmalac ***** válasza:

"egy kalap szar,mint a beállításotok szerint ez"

Az a baj, hogy hardveresen egyáltalán nem rossz, csak ha bármi gond van, hónapokat szívhatsz, mire rendbehozatod.

2014. febr. 3. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!