Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG Nexus 4-ről vélemények?...

LG Nexus 4-ről vélemények? Tapasztalatból jövő vélemények?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék ennek a mobilnak a tényleges mivoltjára, hogy aki használja már régebb óta, hogyan van vele megelégedve, példának okáért: ejtette-e le már és a hátlapi GG2 borításnak köszönhetően lett-e baja, stb..

Köszi.

2014. jan. 30. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyik legjobb telefon, pláne árkategóriájában, de nem tökéletes.

Aksija pl. elég csalódást okozó, bár nem szörnyen rossz, de talán egy kicsivel átlag alatt is van.

Ezen kívül más hibája nem nagyon van. Persze már nem a legerősebb a hardver, meg nem a lehető legjobb kamera és kijelző van benne, de azt is nézzük, hogy ezt mennyiért lehet venni, és egy Nexus 4 idejebeli más ygártó csúcskategóriás telefonja mennyibe került.

Ha meg leejted a telefont, közel 100%, hogy szét fog törni az üveg.

2014. jan. 30. 20:06
 2/2 anonim válasza:

Cáfolom az utolsó állítást. Bár van tokom hozzá, de anélkül használom, és jó párszor oda lett csapva a födlhöz. Volt olyan, hogy lerántottam a szekrényről, majd kijelzővel lefele landolt, jó pár méter csúszás után. Mielött megnéztem volna, elszívtam egy cigit, mondván most lett vége... :D

Viszont igen. Az aksi lehetne izmosabb.

2014. febr. 14. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!