Ha minden nap 2X 35-40 percet hallgatok zenét a telefonomon akkor milyen időközönként kell tölteni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 19:07
1/9 A kérdező kommentje:
azért 2X 35-40 mert bejárós vagyok közép suliba és 1X míg odaérek és 1X még haza jövök
2009. dec. 5. 19:12
2/9 anonim válasza:
Modernebb telefonokon (kb. a nokia 3310 is ide tartozik), sőt meg merem kockáztatni, hogy MINDEN mobiltelefonon van akku töltöttség jelző ikon. Na ha ott kevés egység van, a készüléket javallott hálózati töltőre csatlakoztatni. Mivel nem írod hogy milyen telefon, így én azt mondom töltsd naponta.
3/9 A kérdező kommentje:
samsung s5230ról van szó. de az nem teszi tönkre az aksit h ha sűrűn van töltve? még csak tegnap kaptam és nagyon féltem :$
2009. dec. 5. 19:22
4/9 anonim válasza:
Akkor kell tölteni ha lemerült xD
5/9 A kérdező kommentje:
igen azt tudom :D csak h a zenehallgatás miatt nem fog gyorsabban lemerülni?
2009. dec. 5. 19:29
6/9 anonim válasza:
Ha egy telefon be van kapcsolva, lemerül. Ha használod, még gyorsabban merül le. Ha telefonálsz, akkor meg aztán nagyon gyorsan merül. Ha tehát napi kétszer 35-40 percen át zenét hallgatsz, nem fogod elérni a gyárilag megadott készenléti időt. Erre fel kell készülnöd, de - amint írták is - a telefonokon van töltöttségjelző, illetve képesek arra, hogy sípolva/villogva/rezegve jelezzék, hogy hamarosan lemerülnek - általában még jóval az előtt, hogy ténylegesen elfogyna az energia az akkuból, így van időd újratölteni. Általában ha reggel, induláskor kezd sírni a telefon, hogy fel kellene tölteni, akkor estig, mire hazaérsz, kihúzza (feltéve, hogy addig nem beszélsz róla órákat és nem írsz meg 225.000 SMS-t).
7/9 anonim válasza:
ha háttérben fut a zenelejátszó akkor nem fogyaszt sokkal többet.
8/9 anonim válasza:
Egyik osztálytársamnak is ilyenje van,és még kevés zenehallgatás mellett is azért felteszi töltőcskére 2 naponta :P szal.:D
9/9 A kérdező kommentje:
pénteken megkaptam. azóta minden nap hallgatom 35-40 percet 2X és még nem kellett feltennem töltőre
2009. dec. 13. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!