Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha nincs pénz a kártyámon...

Ha nincs pénz a kártyámon attól még hallgathatom az FM rádiót ugye? Samsung s5230

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az nem kerül semmibe.
2009. dec. 5. 18:01
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi
2009. dec. 5. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
19%

uristen....-.-

nem netrol hallgatod,hanem FM csatornarol.

a konyhai radiodra is elofizettel vagy mi?

2009. dec. 5. 18:29
 4/10 A kérdező kommentje:
szerintem normális kérdést tettem fel és megkaptam rá a megfelelő választ ami érdekelt. egyéb hülyeségekre nem vagyok kíváncsi, főleg nem a bukózásokra. köszönöm!
2009. dec. 5. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Próbáld ki, egyszerűbb mint kérdést írni. Amúgy persze, miért ne?
2009. dec. 5. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért nem próbálta ki hülyegyerek, mert ha mégis pénzbe kerülne, akkor már nem lenne értelme a kérdésének. Hát ennyi.
2009. dec. 6. 01:01
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Hülye kérdésre hülye válasz...

(vagy épp bunkó) ez van.

2009. dec. 6. 09:18
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Hülyegyerek...ezt még a buta is tudta volna.Mér te pénzért hallgatod pl az autórádiót?
2009. dec. 12. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem neki olyan autórádiót adtak el amibe folyamatosan pénzt kell bedobni hogy működjön. XD
2009. dec. 13. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Fúú már csak nevetnem kéne megtanulni az ilyen szarosok poénjain... :-( Na majd legközelebb! Nyilván te is tettél fel nagyon sok olyan kérdést életedben, amire mások, tapasztaltabbak azt mondták, hogy mekkora gáz már, hogy ezt sem tudja. Igazából a kérdezőről semmit nem tudsz, talán túl fiatal ahhoz, hogy ezen a téren otthonosan mozogjon. Amúgy meg tudva lévő, hogy a telefonos szolgáltatók minden szarért szedik a pénzt, valahol éppen létjogosult is lehetne a kérdés. Bevallom, én is megmosolyogtam, mikor először olvastam, és éppen írhattam is volna annyit, CSAK ANNYIT, hogy "nem, nem kell érte fizetni", de aztán végül is nem tettem, mert az olyan mindentudó okos ratyik, mint ti, megelőztek.
2009. dec. 13. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!