8 GB Belső memória "elégséges"-e az újabb
okostelefonokban?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
Bizonyára sokan tudnak erre válaszolni, mert tapasztalatai minden tulajdonosnak vannak. Azért tettem fel a kérdést, mert van egy mobiltelefon, ami nem bővíthető SD kártyával, pedig csak 8 GB a belső tárhely. Elég kiszúrás szerintem. Épp ezért fontolgatom magamban megéri megvenni? Mi lesz ha ki se fogom használni, vagy pedig aztán állandóan az legyen a baj, hogy nincs elég hely.
Szándékosan tettem az elégséges szót macskaköröm alá - mivel mindenki máshogyan lássa. Aki intenzíven kihasználja mobiltelefonját szórakoztatási szempontból is, az jobban körül tudná írni a számára "elégséges" tárhely méretét, illetőleg az okot, hogy miért kell több (ha kell).
Értem. Hát ilyenkor nézek nagyokat O.O, hogy mi a csudának csinálnak olyan mobilt amibe ilyen kevés ROMot raknak. NA mind1, kösz. Gondolkodom az LG 4-en is, de azt hallottam, hogy hiába szinte ugyanaz a hardveres tudás, a Nexus 4, még is jobban kihasználja azt (mondhatni figyelemreméltóan jobban). Ettől függetlenül várható, hogy a Nexus 4 ára lemegy mostanában 90 HUF alá kártyafüggetlenül. Talán másik kérdésben is felteszem ezt.
2014. jan. 29. 22:21
12/18 A kérdező kommentje:
*akarom mondani LG G-n
2014. jan. 29. 22:22
13/18 anonim válasza:
Nos asszem a nexus 4 van 16 gigásban is, de ez nem biztos. A 8 gigával nem lenne gond, talán elegendő lenne, de az ténylegesen nem nyolc, inkább 5 (az android is foglal helyet meg stb, szóval 5.5 nek írják általában) egy ha már ráraksz két komolyabb játékot akkor kész, betelt... Szóval el kell dönteni, hogy a masinát játékra veszed, vagy pl képek készítésére, zenehallgatásra, mert együtt nem megy, ez ugye megoldható ha van benne egy memória kártya de a te esetedben szerintem kevés lenne. Jó telefon a nexus 4, de emiatt nem venném én sem, nem szeretem a korlátokat... Helyette pl (nem ér fel arra a szintre) vehetnél xperia SP-t szinte hasonló, bár tény, hogy nem annyira jó, de bővíthető és a mai játékokat elviszi, kérdés el fogja e vinni az 1-2 év mulva érkezőket is...
2014. jan. 29. 22:40
14/18 anonim válasza:
#13: jól rémlik, van 16 GB-os változat is Nexus 4-ből.
Azt mondjátok, hogy a 16 GB-os Nexus már megéri? Lehet rajta alkalmazásokat tárolni, fényképeket, zenét, illetőleg a megnézéséig filmet is, mindezt úgy hogy ezután se akadozzon?
2014. jan. 30. 13:28
17/18 anonim válasza:
16 gigából gondolom marad durván 13, azon már elfér kényelmesen 3-4 komolyabb játék, csomó kisebb program ami fontos, néhány száz zene és 1-2 film megnézés erejéig
2014. jan. 30. 13:41
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tehát akkor inkább a 16 GB-osra fókuszálok, mint sem a 8 GB-osra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!