X peria x 8 as telóm van honnan tudom hogy a gyári kernel ven e rajta vagy sem?
Beállítások/ A telefonról
Ha a kernel leírásában nAa-t vagy GDX-et látsz, akkor tutira custom.
"raktam fel új romot meg minden"
?
És nem tudod, mi az a kernel?
Milyen romot, milyen leírás alapján, mi az a meg minden?
innen raktam fel romot rootoltam a telót meg csináltam recovery menüt és sd kártyáról telepítettem fel csak némelyik romnál 2 lehetőség van mikor letöltöt hogy gyári kernel vagy costum kernel amit én felraktam ahoz nem volt 2 link hogy gyári kernelhez akarom letölteni vagy sem
Az eredeti firmware.
Ehhez a gyári kerneles rom való.
Érdemes egyébként csinálni egy bootloader nyitást és feltenni custom kernelt és ahhoz való romot, sokkal jobban működik, mint a stock kernelesek.
Ha esetleg ráveszed magad a kernelcserére, akkor már érdemes a MiniCM10-es 4.1.2 romot az ahhoz való (legfrissebb nAa) kernellel feltenni. Jól működő, stabil jellybean rom.
Azzal már meg lehet próbálni a procit is kicsit meghúzni. Hardverfüggően a gyári 600 MHz helyett akár 800-ig is el lehet jutni.
Egyes megerősítetlen infók szerint omniussal későbbi x8-at is lehet nyitni.
Persze ez már rizikós terület.
Saccperkb a bootloader buzerálása az egyetlen mód, amivel harbrickre lehet vágni egy x8-at, bármi másból talpra állítja a SEUS.
Kivéve még a simlock. Bár szintén állítólag az omniusnak az sem gond....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!