Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s 2évre? Szerintetek...

Iphone 5s 2évre? Szerintetek mennyire lesz addigra elavult? Megéri 2 évre tervezni vele?

Figyelt kérdés

2014. jan. 28. 22:01
 1/5 anonim válasza:
11%
Nem éri meg én most egy fél éve vettem galaxy s4 et és már kezd egyre lejjebb menni a ranglisán fél év elmúltával. Szóval nem, egyáltalán nem éri meg
2014. jan. 28. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Ne hallgass az elsőre, az csak androidnál van úgy. Nyugodtan bevállalhatod, nem lesz két éven belül olyan alaklmazás amit ne vinne el. Pl nézd meg az iphone 4s-t, még mindig naprakész, pedig nem egy mai csirke. A ranglistának meg nincs jelentősége, nyilván a legújabb telefonokat teszik be elsőnek hogy rávegyék a szkumbag embereket hogy mindig megvegyék. Nyugodtan vedd meg, nem fogsz csalódni az 5s-ben.
2014. jan. 28. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Apple példásan támogatja szoftveresen a telefonjait, korábbi modellekből kiindulva még 3 év múlva is jönni fog rá az iOS. Ez és az előremutató hardveres felépítése (ARMv8, OpenGL|ES3.0-s GPU, általános célú számításokra is alkalmas GPU), miatt még 2 év múlva is még tökéletesen használni lehet - ez az iOS egyik legfőbb erénye. Én is 2+ évre vettem a sajátomat.
2014. jan. 28. 22:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddig válaszolóknak, hogy foglalkoztak a kérdéssel. :)
2014. jan. 28. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ha abból indulunk ki, hogy a 4S-em ami idén lesz 3 éves döccenés nélkül megcsinál mindent akkor igen :)

iOS-nél nem kell ilyenektől tartani, jó a terméktámogatásuk.

A 4S 2011-es és még mindig benne van árukeresőn a top 10ben :)

Vedd meg nyugodtan az 5S-t nem bánod meg!

2014. jan. 29. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!