Nektek az Xperia Z-nek kibirja egynapig az akkuja töltés nélkül?
hanem azért hogy egész délután kikapcsolva legyen a zsebemben...de este feltöltöm és holnap délelőtt megint nyomkodomXD
egyébként idegesítő hogy ugy vannak összerakva ezek a tepsimonilok 2100mAh meg 2600mAh-s akksikkal hogy ne bírjon egy napot sem...
Jól vagytok már, lehet venni nokia 6070-et, és telefonálgathattok napokig... Ha jobb aksit akartok fizessétek meg, így is az egyik legdrágább elem a telefonban szinte az aksija, de ha ti akartok egy 2600mah os aksi helyére egy 7000-reset akkor nem 200.000 lesz a telefon hanem 300.000.. Mi a bánatnak vesz olyan ember szuperokos telefont ha nem használja ki? Egyébként van akkumlátor bank, ja és ha jól emlékszem a töltőt magaddal viheted, nincs az aljzatba betonozva...
én napi 2x töltöm a telefont, de linux-ot is futtatok rajta néha napján, és egyéb érdekes dolgokat is csinálok, amiket egy gyengébb de tovább tartó telefon nem tud..
de most én pl iskolába járok
reggel a vonaton zenét hallgatok
nap közben böngészek facebookozok..
délre a telefon szól hogy finító
3-ra vagyok otthon hogy bekapcsoljam és még ott a fél délután..
nem egészséges
a nokia most tudott tenni az uj lumiájába 3400mAh-s akksit a samsung miért nem?
Nekem átlagban két napot megy.
1. barom FB alkalmazás letiltva, böngészőből fészezek
2. wifi beállítva, hogy csak ott legyen aktív, ahol van bejegyzett wifi kapcsolatom
3. nem használom walkmannek
4. ritkán játszom rajta, nem PS helyett vettem
5. BT csak akkor van bekapcsolva, ha kell is (kihangosító, headset stb.)
6. éjjelre repülő módba teszem
7. nem töltögetem összevissza, hogy összekócoljam a battery_stats fájlt, ha töltöm, 100%-ig
8. nem használok folyamatosan háttérben futó appokat
9. nem videózok full HD-ben, csak HD-ben
10. nincs a kezemhez nőve, van más szórakozásom és társasági életem is a mobilon kívül
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!