Tudtok mondani játékokat xperia SP-re?
A Top játékok mobilon általában igénytelenül megcsinált játékok (a konzol játékok közelében sincsenek), amiből arra tudom következtetni, hogy az emberek igénytelenek a játékok minőségére. Ezt alátámasztja, hogy a kézikonzol-eladások alacsonyak, amik minőségben nagyságrendekkel jobban lennének játszásra.
Hol cáfolom meg magamat? :S
Nem azért írtam, hogy top játékok, mert azok lennének, hanem csak azért, mert ez a kategória neve. :D
Sejtettem, hogy ez okozza a félreértést, de nem voltam benne teljesen biztos.
Mindenesetre engem eléggé elszomorít az, hogy a kézikonzolok kihalóban vannak, és a minőségi játékokat kezdik leváltani a pay-to-win-es és a végtelenül bugyuta játékok. :-(
a farmer egyik zsebébe belefér a telefon, a másikba meg mondjuk egy 3DS.
És még a játékkártyákat sem kell feltétlenül magaddal hurcolni, mert a játékok nagy része online is megvásárolható. Veszel bele mondjuk egy 32 GB-os SD-t, és meg van oldva. :-)
Egy középkategóriás telefon mondjuk 40k, a 3DS szintén, az már 80-ból megvan. A játékok ára meg változó.
Én mondjuk nem szoktam magammal vinni a 3DS-em, mert a suliban nem sok időm lenne használni, bár mobilon sem szoktam sokat játszani suliban, inkább netezek, meg zenét hallgatok.
Ízlés dolga.
Én például képtelen vagyok megszokni az érintőképernyős iránítást, nekem mindenképpen kellenek a gombok.
Persze ez alól kivételek az olyan játékok, amik direkt érintőképernyőre lettek kitalálva (pl. Cut The Rope, Contre Jour, Hexxagon, Fruit Ninja, stb.) illetve az autós játékokkal is jól elboldogulok. De pl. az NBA Jam már határeset, a Minecraft meg pl. egyenesen használkhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!