Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudtok mondani játékokat...

Tudtok mondani játékokat xperia SP-re?

Figyelt kérdés
Olyanokat, amik vígan elfutnak rajta és jó játékok. A GTA san andreas elmegy rajta?
2014. jan. 28. 18:57
1 2
 11/20 b95 ***** válasza:

A Top játékok mobilon általában igénytelenül megcsinált játékok (a konzol játékok közelében sincsenek), amiből arra tudom következtetni, hogy az emberek igénytelenek a játékok minőségére. Ezt alátámasztja, hogy a kézikonzol-eladások alacsonyak, amik minőségben nagyságrendekkel jobban lennének játszásra.

Hol cáfolom meg magamat? :S

2014. jan. 28. 21:37
 12/20 b95 ***** válasza:

A Google Play-en vagy 900.000 app van, csak tudsz találni egy számodra jó autós játékot.

Mindenesetre:

Top ingynesek: [link]

Top fizetősek: [link]

2014. jan. 28. 21:39
 13/20 A kérdező kommentje:
írod, hogy top játékok a play áruházban, majd hogy a top játékok nem jók...
2014. jan. 28. 21:50
 14/20 A kérdező kommentje:
egyébként köszönöm a segítséget, mert beszólásom ellenére sem bunkóztál, nem tudtam, hogy gépről is meg tudom nézni...
2014. jan. 28. 21:51
 15/20 b95 ***** válasza:

Nem azért írtam, hogy top játékok, mert azok lennének, hanem csak azért, mert ez a kategória neve. :D

Sejtettem, hogy ez okozza a félreértést, de nem voltam benne teljesen biztos.

Mindenesetre engem eléggé elszomorít az, hogy a kézikonzolok kihalóban vannak, és a minőségi játékokat kezdik leváltani a pay-to-win-es és a végtelenül bugyuta játékok. :-(

2014. jan. 28. 21:58
 16/20 A kérdező kommentje:
gondolom, mert az embernek nicns igénye venni külön egy kézi konzolt, mert megjelent az okostelefon és ha nem is teljesen, de majdnem ugyan azt kapja, mint azzl kapna és ki a fene fog magával hurcolászni egy konzolt is meg egy telefont is...
2014. jan. 28. 22:03
 17/20 b95 ***** válasza:

a farmer egyik zsebébe belefér a telefon, a másikba meg mondjuk egy 3DS.

És még a játékkártyákat sem kell feltétlenül magaddal hurcolni, mert a játékok nagy része online is megvásárolható. Veszel bele mondjuk egy 32 GB-os SD-t, és meg van oldva. :-)

Egy középkategóriás telefon mondjuk 40k, a 3DS szintén, az már 80-ból megvan. A játékok ára meg változó.

Én mondjuk nem szoktam magammal vinni a 3DS-em, mert a suliban nem sok időm lenne használni, bár mobilon sem szoktam sokat játszani suliban, inkább netezek, meg zenét hallgatok.

2014. jan. 28. 22:18
 18/20 A kérdező kommentje:
na ez az, otthonra meg tök fölösleges... aki játszani akar az vegy konzolt, aki meg nem, de mégis unalmas pillanataiban eljátszogatna az rak játékot telefonra
2014. jan. 28. 22:33
 19/20 dersol ***** válasza:
De egy 3ds-nél egy telefon már jóval nagyobb játékélményt nyújt, sok a multis játék is, ahol a 3ds elvérzik.
2014. jan. 29. 12:43
 20/20 b95 ***** válasza:

Ízlés dolga.

Én például képtelen vagyok megszokni az érintőképernyős iránítást, nekem mindenképpen kellenek a gombok.

Persze ez alól kivételek az olyan játékok, amik direkt érintőképernyőre lettek kitalálva (pl. Cut The Rope, Contre Jour, Hexxagon, Fruit Ninja, stb.) illetve az autós játékokkal is jól elboldogulok. De pl. az NBA Jam már határeset, a Minecraft meg pl. egyenesen használkhatatlan.

2014. jan. 29. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!