sony xperia z-t nétzem ki magamnak, de lehet, hogy lemondok róül a atft miatt. Szeretnék egy megbízható jó telefont full HD kijelzővel és lehetőleg 4 maggal
Egyébként semmi gond nincsen a Sony képernyőjével. Legalább normálisan jeleníti a színeket. Nyilván nem egy túlszaturált amoledhez kell hasonlítani. De hát valakinek nem tetszik, ez ízlés kérdése.
Samsungot nem vennék, nem sok pozitív tapasztalatom van a márkával. 100 000 alatt a legjobb vétel a Nexus 4. Egyetlen egy kompromisszumot kell vele kötni: nem bővíthető a tárhelye. Persze a legtöbb felhasználónak bőven elég a 8 gb is. A 16 meg pláne.
2014. jan. 28. 17:03
2/9 A kérdező kommentje:
akkor már várok s nexus 5, mert az full HD
2014. jan. 28. 17:17
3/9 dersol válasza:
Nem igazán látod a különbséget, de te tudod.
2014. jan. 28. 17:40
4/9 A kérdező kommentje:
azért akarok full Hd-t mert az mindenki szerint egy stabil felbontás, mivel majd jön a 4k az már ugyis fölösleges lesz az okosok szerint, de a full HD még nem...
2014. jan. 28. 17:41
5/9 anonim válasza:
stabil felbontás???? o.O
telefonnál ez mit jelent?
telefonodra jöhet a 4K felbontás ugy sem fogsz hozzászagolni se
de akkor inkább már várd meg h ultra HD-s telók legyenek
mert tv-ben már pár milláért elérhető
sztem egy bő 8 év és telóban is utolérjük
ezekmellett nem értem gondolataid kusza fonalait...
2014. jan. 28. 18:03
6/9 anonim válasza:
Multkor nagyítóval vizsgálgattam haverom SP-jének a kijelzőjét, egy db pixelt sem láttam, szerintem felesleges a fullhd kijelző, persze szép meg elmondhatod, hogy az van, de lényegében felesleges 5 colon. (talán egy nem fullhd-s kevesebbet is fogyaszt, de ez nem biztos)
2014. jan. 28. 18:11
7/9 A kérdező kommentje:
szerintem 4k ra mobiloknak nem kell várni 8 évet. Második sorban kértem egy telefont max 100k ért aminek Full HD felbontása és lehetőlkeg 4 magos processzor hajtja, xperia Z-t leszámítva a tft-s kijelzője miatt...
2014. jan. 28. 18:12
8/9 A kérdező kommentje:
na és hát ami nyilvánvaló valamilyen ips vagy amoled kijelzővel legyen felszerelve ha lehetséges
2014. jan. 28. 18:13
9/9 Worest válasza:
Vegyél S4-t használtan.
Amúgy nem értem, hogy neked miért kell 1080p, amikor egy 720p-s kijelzőn sincs semmi pixel..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!