Miért muszáj iTunesba is regisztrálni?
Vettem egy iPhone4 et, létrehoztam egy Apple ID-t és mentem az App Storeba, hogy letöltsem a FB messengert. Az a probléma, hogy nemlehet letölteni anélkül, hogy beregisztráltam volna az iTunes ba is. Miért?
Kössz.
A letöltött illetve megvásárolt szoftverek ehhez az Apple ID-hez lesznek hozzárendelve. Ha teszem azt veszel egy iPadet, vagy egyszer lecseréled ezt, csak bejelentkezel ott a meglévő Apple ID-del, és le tudod tölteni a korábbi alkalmazásaidat, nem kell újból megvásárolnod őket.
Apple ID-nek más előnyei is vannak, pl Find my iPhone-t aktiválva netről be tudsz jelentkezni, és megnézni a telefonod helyzetét, üzenetet kiírni rá, lejátszani egy hangos jelzést (persze mind csak akkor megy, ha van rajta netkapcsolat), tudsz biztonsági másolatot csinálni az iCloudba...
Miért kellene, lépj be azzal amit megadtál.
De könyörgöm nehéz lenne a használati utasítással kezdeni??
Persze tudom fontosabb, hogy FB-n chatelhess és menőzhess, hogy iPhone-od van, minthogy elolvasd a használati kézikönyvet és megkíméld magad rengeteg kellemetlenségtől.
Értem, kössz. Ezek elég hasznos dolgoknak tűnnek.
2-es :D nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!