Mi a véleményetek a Samsung Galaxy S Advancéről es a Samsung Galaxy Ace 3 - ról? Melyik a jobb? Az ár mind.1 . Vagy 55 000körül ( max 58 ) valami másik teló?
Hulladék mind a kettő. Ha Droidos telót szeretnél ennyiért, akkor Xperia L, vagy ha még belefér egy tízezres, akkor Xperia SP.
iOS ennyiért kilőve.
WP-ről nem igazán tudok nyilatkozni, mert engem hidegen hagy. Nekem az túl egyszerű. Viszont sokan ajánlják a Lumia 525-öt.
Szerintem 100 ezer alatt androidos telót venni öngyilkosság. 4.ik ismerősöm androidos telóját javítottam ebben a hónapban. Nekem Iphone-om van. Más téma.
Viszont barátnőmnek lumia 820-t vettem 61 ezerért. 1 hónap alatt 1-szer lett kikapcsolva, lemerült, az előző csúcs sony telefon, ami ennél kicsit többért vettem neki, már túl volt az első restore-on.
De ez az én tapasztalatom.
Hát, végülis az Ace 3 nem is olyan rossz, vagyis az LTE-s ace 3 :)
Ha a DUOS-ra gondoltál, egyértelműen ne vedd meg.
Ha Ace 3 LTE-re gondoltál... na az már jobb. Memóriája több, van benne 4G, és hardvere is jobb sokkal :)
Igen, én is olvastam olyat, hogy frissítették és szakadozik, meg állandóan lefagy.. :S
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Egyébként sokan szidják mindkettő telefont(S Andvance, Ace 3 LTE).. csak azt nem tudom, hogy miért:) Attól még, hogy valami nem Sony vagy nem Nokia, lehet jó telefon:)
Lehet, hogy van tőlük jobb, de szerintem ár-érték arányban elég jók.
"Attól még, hogy valami nem Sony vagy nem Nokia, lehet jó telefon:)"
Ez így igaz. De ezek nem jó telefonok.
Ennél olcsóbb hardvert keresve se találhattak volna.
#1 +1
Nem jó az ár érték aránya, ennyiért jobbat kapsz. Xperia L-t vagy Lumia 525-öt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!