Nokia Lumia 520 vagy Alcatel OT 995?
Figyelt kérdés
Van egy fent említett Alcatelem, és hogy őszinte legyek, csalódtam, többet fizettem érte mint érdemelt volna, le szeretném cserélni. maximum 45.000-ért szeretném ha jó telefonokat írnátok. Nincs sok feltételem igazából, jó kamera, Ram , proci és esetleg tárhely. Nokia Lumián gondolkodtam, megérné-e megvenni, esetleg jobb-e az alcatelnél. Használt, de jó állapotban lévőt is elfogadok.2014. jan. 27. 17:28
1/3 anonim válasza:
az 520-nak se a kamerája, se a Ramja nem a legjobb, kamerába nicns fotófény, ram csak fél giga, de még így is jobb, mint az alcatel és a wp nem is igényel akkora ramot
2/3 dersol válasza:
Használtan Sony SP-t kapsz ennyiért, ami összesem hasonlítható ezekkel.
Pl. (ez most nem 45, de megéri azt a +4k-t. Ha vársz, lehet fogni 45-ért is.)
3/3 anonim válasza:
A lumia annak jó, akinek nincsenek nagyon extra igényei.
Kapsz egy jó telefont, nem túl erős hardwarrel, de a wp optimalizáltsága miatt pont elég neki, nagyon jó, gyors a menüje, minden alkalmazást hamar betölt. A kamerája használható, de ennyi pénzért wp-nál ne várjunk túl sokat. A Ram is elég neki, belső tárhelye is van. Remek telefon, ha valakinek arra kell, hogy facebookozik, néha fényképezik és beéri a nokia appokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!