Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tulajdonképpen kinek jó,...

Tulajdonképpen kinek jó, hasznos egy I. phone? azon kívül aki divatozni szeretne. Melyek a reális, valóban mással nem pótolható előnyei.

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem biztos, hogy nem kéne, azér olyan híres, mert marha nagy marketinget keríttek neki, amúgy ugyan olyan szar mint a többi...
2009. dec. 4. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem kellene. Az iPod-om is megvan vagy 6 éve és még mindig ugyanolyan mint amikor megvettem annak idején. Egyszerűen megbízható, mindig működik, és el sem tudom képzelni róla hogy valaha is elromlik. Az Apple név garancia, az meg egy másik dolog hogy a marketinget nyomják mint az állat. Előnye az iPhone-nak nálam annyi lenne hogy nem kellene azt éreznem hogy bármelyik pillanatban szétesik és nem kell félnem hogy 1-2 év után azt hallom ahogyan recseg meg nyikorog a kezemben a burkolat.
2009. dec. 5. 02:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző, sok más márka van, ami megbízható, és évekig működni fog, és ráadásul reális áron.

Mert nem azt mondom, hogy szar az iphone, meg az i betűs cuccok, de annyiért amennyiért adják nem éri meg.

2009. dec. 6. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen mit jelöl az I betű az elején?
2009. dec. 6. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Az Apple legelőször az iMac-nél használta az 'i' előtagot ami az 'Internet'-re utalt, ugyanis az Apple gépeinél az volt a különlegesség hogy 2 kattintással az internetre csatlakozhattál, ami annak idején nem volt jellemző. Később pedig az előtag sikerességére alapozva a többi termékre is elkezdték használni. Manapság már sokan odarakják a termékeik neve elé, másolva az Apple-t. Ó és lehet hogy van más megbízható márka is, de én idáig az Apple-ben leltem meg azt a megbízhatóságot amit igénylek. Hidd el nem vagyok laikus és mást is kipróbáltam. Egyenesen mellőzöm a fanatizmust és szűklátókörűséget, úgyhogy nem a hype mondatja velem hogy az Apple igenis jó termék. Csak egy mp3 lejátszót mondj például ami 6 év után is megőrzi az eredeti állapotát folytonos használat mellet.
2009. dec. 6. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!