Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen a nokia n97 minije?...

Milyen a nokia n97 minije? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
Jobb mint a samsung i8910hd?
2009. dec. 4. 20:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Mennyivel kisebb mint a rendes n97?
2009. dec. 4. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nem éri meg. Gyakorlatilag egy 5800, billentyűzettel, 5Mpixeles kamerával, és 8GB beépített memóriával.

A Samsung sokkal jobb mindkettőnél. Úgyan az a Smybian rendszer van benne, de sokkal gyorsabb a kütyü.

2009. dec. 6. 17:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Jaja a samsung i8910 hd nekem is sokkal jobban tetszik csak az a baj hogy azt a t-mobilnál nem lehet kapni vagyis nem csak náluk hanem sehol se ? vagyis a pannon és a vodafone lapjain nem láttam!meg ha lehetne is akkor nem tom hogy meddig lehet mert én ballagásomkor tudnám megvenni de lehet h akkor már nem lessz kapható !
2009. dec. 7. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első vagyok:

Ballagásra i8910HD? akkor már tudom ki vagy.

Tényleg csak az ügyfélszolgálatok tudják megmondani hogy meddig lehet kapni náluk. Jelenleg csak a T-nél lehet kapni. Vagy függetlenül megveheted a Samsungtól.

Én azt tippelem hogy március-áprilisig marad a T kínálatban. A Samsungnál meg talán május-június. De ez csak tipp!

2009. dec. 7. 15:33
 5/7 anonim válasza:
Előző!Látom te is ilyen taknyos vagy aki fórumokon utánna járt... ahol szidják a nokiát ?sose lesz olyan telód azért szidod... a samsung sose lesz olyan jó mint a nokia.. lehet hogy a rendszere szar,de a samsung egy kis kínai vacak.nokiába carl zeiss lencsee,napelemek. samsung fos
2010. jan. 13. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
előző válaszoló(Y) igazad van. nekem is mondták már h a samsungok buta telefonok. és a nokia eddig még sosem hagyott cserben:):)
2010. máj. 18. 18:46
 7/7 anonim válasza:
tudom hogy igazam van :D
2010. máj. 19. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!