Nokia Lumia 620?
Ilyen telefont szeretnék venni.
Mennyire igazak az alábbiak rá:
- Néha nem tölti be a kontaktokat, vagy egyszerűen rossz minőségű a hívás, nem tudom letetnni, stb.
Néha előfordul, hogy a beérkező hívást nem tudom felvenni, mert a felvevő gomb nem engedélyezett. Ilyenkor hívás közben megnyomom a bekapcsoló gombot, ami kikapcsolja a képernyőt, majd újra bekapcsolom és már felvehető a hívás
- szinte teljesen netfüggő
- a készülék kb egy hónapos és a kijelzője BELŰRŐL a bal alsó sarkától felfelé kb egy centis csíkban poros! Idegesítő, mert a korábbi nokiám öt évesen kezdett el észlelhető szinten "porosodni!
- hívásidőtartamot nem lehet visszanézni, csak közvetlen híváskor és utána pár másodpercig
- adatforgalom számláló nincs benne
- 1 hónap alatt már előfordult fagyás, akadás
- több óra intenzív netezés és 3D játék/zenehallgatás után melegszik
- nekem soha nem volt gondom kontaktok betöltésével, ha pedig hívással volt gondom, az a hálózat gyengesége miatt volt
- user error: bejövő híváskor nem lehet egyből felvenni, hanem először fel kell húzni a képernyőt, majd utána lehet elfogadni vagy utasítani a hívást - ennek tudatában mindig sikerült felvennem a hívásaimat
- semmivel sem netfüggőbb, mint a többi okostelefon
- a porosodás teljes mértékben kizárt, mivel a kijelző és a kijelzőt védő üveg össze van ragasztva, tehát képtelenség, hogy valami is alámenjen
- hívásidőt közvetlen hívás után, ill. a beállítások - hálózat+ menüpontban az eddigi hívások összidőtartamát lehet megnézni, de valóban, ennél több lehetőség egyelőre nincs
- de van, Data Sense, csak pl. a Vodafone letiltotta a Lumiákból
- 1 hónap alatt előfordulhat (főleg az 512MB RAM miatt, ilyenkor célszerű újraindítani), de inkább 1 hónap alatt egyszer-egyszer, mint Androidnál napi szinten
- mint minden elektronikus eszköz, komolyabb igénybevétel után ez természetes
Köszönöm a gyors választ!
A hívás időtartamot sajnálom, hogy nem lehet külön megnézni, de hátha lesz frissítésben ilyen. :)
Remélem a Telenor nem tiltotta le a Data sense-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!