Jó telefon a Sony Xperia L?
Én Xpereria L tulajdonos vagyok, a családban 2 ilyen mobil is van..:) Mi nagyon szeretjük..:)Igaz hogy most az SP olcsóbb olyan 13ezer forintal.. de nem mondanám hogy jobb.. a két telefon gyakorlatilag ugyan az.. ami különbségek vannak:
L: 4,3-os kijelző
SP: 4,6-os kijelző..
Az SP-nem nagyobb a képernyő felbontása az L-nek pedig a videó felbontása..:) a többi adatokban megeggyezik..:D :)
2es, te eléggé ostoba vagy, kérlek nézz utána mivel jobb az L az SP-től, de megkíméllek az utánajárástól és leírom:
jobb akksi, proci magonként 0.7 Ghz-vel jobb, felbontása sokkal jobb, ebből következik, hogy a pixelsűrűség is, LTE, az SP full hd-ban vesz fel, az L "csak" HD-ban, ezzel szemben az L oldalára csak olyasmik írhatóak, hogy könnyeb, vékonyabb stb szóval az SP lényegesen jobb, mint az L, nem ugyan az, lényegesen, kiemelkedően, és máskor ne beszéj ekkora ostobaságokat, az L is jó telefon ezt nem vitatom, a maga kategóriájában, de amíg az SP olcsóbb az L-nél addig egy hatalmas tökfilkó, aki L-t vesz és nem SP-t... Kérdező, ne hallgass a második kommentjére!!!
Ekkora hülyeséget rég hallottam már.
SP millió téren jobb, #4-es már leírta, de azt kihagyta, hogy SP-ben egy minimum 2,5, max 5x erősebb GPU is van (nem tudtam megnézni, hogy pontosan melyik verzió van az SP-ben, de ha csak 2,5x erősebb már az is lényeges különbség).
Hülye az, aki L-t vesz úgy, hogy SP az olcsóbb, mondom ezt Xperia L tulajként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!