Mi történik ha kicseréltetem?
Figyelt kérdés
A vodafone-nál tavaly nov-ben vettem előfizuval egy sony w910i-t, és holnap menne 4. alkalommal szervízbe, és kicseréltetném; így minden tartozékot vissza kell adnom? (rossz a headset), és csak ilyet választhatok, vagy más fajtát is? Köszönöm2009. dec. 4. 20:01
1/1 anonim válasza:
Elméletileg a garanciális csere csak ugyanarra a termékre szól,de ha azt már nem forgalmazzák,hozzájárulnak egy másik tipushoz! Pl.Nekem sonyEricsson W995 van részletre és nagyon bevált!!Kétféle headset csatlakozója van akár mormál fejhallgatót is csatlakoztathatsz hozzá!!A Walkman lejátszója szuper!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!