Mikor lessz Samsung Galaxy S Advance készülékre android Jelly Bean frissítés?
Figyelt kérdés
Még tavaly januárban olvastan internet hogy a t-mobilnál áprilisban fogják kiadni a Jelly Beant, de semmi...a telefonom még azóta sem talált elérhető frissítést... :(2014. jan. 25. 23:39
1/6 anonim válasza:
Már megjelent, méghozzá 4.1.2 . Próbáld meg Kies-el frissíteni.
2/6 anonim válasza:
Ha beviszed a T-mobilhoz akkor frissítik. Nekem is frissítették mert a 2.3.6-os volt rajta és a kamerában nem volt benne a zoom és ez hiányzott nekem de nem biztos hogy jó ötlet a frissítés mert amióta frissítették azóta nálam szinte heti szinten olyan fagyás állt be hogy csak az aksi kivételével lehetett orvosolni. De hát az a baj hogy egyik gyártó sem foglalkozik az android optimalizálásával.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Még az lenne a kérdésem hogy Kies-el hogy lehet frissíteni....mert én csak annyit tudok a kiesről hogy azonos wifi hálózaton kell lennie a telefonomnak meg a gépemnek..ez meg is volt..de ott nem találtam semmilyen frissítési lehetőséget... :(
2014. jan. 27. 23:49
4/6 anonim válasza:
Kösd össze usb-vel várd meg amíg megtalálja a készüléket és ha van rá frissítés elméletileg ki kell adnia. De én azt ajánlom hogy vidd be a szolgáltatóhoz vagy egy márkaszervizbe ott felrakják.
5/6 A kérdező kommentje:
A telefonomnak van egy olan hibája hogy azt irja ki hogy "sim kártya eltávolítva",pedig nincs és én most ezzel a híbával vittem be, meg hogy a töltője rossz(nem tölt),már régóta másikkal használom. És hogy mivel ezekkel a hibákkal vittem be, így is lefrissítik az androidot vagy szolnom, kérnem kellett volna, hogy frissítsék?
2014. febr. 5. 22:56
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező nem tudom szerintem már későn írok csak épp teljesen elfoglalt voltam az utóbbi időkben. Szerintem nem fogják rárakni ha nem kéred de hogyha bemész a t-mobile üzletébe a szervizhez és kéred a frissítést akkor frissítik ha garanciális akkor ingyenesen is ha nem akkor nem biztos de nagy valószínűséggel akkor is ingyenes a frissítés de figyelj oda hogy olyan helyre vidd be ahol helyben frissítik mert ha olyan helyre viszed ahonnan elküldik valahova frissíteni akkor akár másfél hétbe vagy akár több időbe is beletelhet. Én Budaörsön frissíttettem. A t-mobile tudomásom szerint 1 év garanciát ad rá. De maga a gyártó a samsung 2 évet ad. És ha beviszed egy samsung márkaszervizbe akkor ott is felrakják a frissítést. Pl. van ilyen márkaszerviz a Pólus center-ben is. És tényleg elnézést a késői válaszért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!