Miért fagy az új Samsung Galaxy S Advance telefonom?
Mert az advance egy kalap szarral ér fel kb.
De lehet hogy még sokat mondtam azzal az egy kalappal :D
Nekem is egy S Advance-em van.
S Advance= Te figyu van egy csomó elavult rossz minőségű szennyezett szilíciumos memóriánk amit még a Lee rendelt mielőtt jól kirúgtuk. Mi legyen vele?
- Ja tényleg. Csináljatok belőle egy telefont, aztán eladjuk ázsiába és keleteurópába. Nekik jó lesz az is...
Mindegy, hogy mit raksz fel, vagy mit törölsz le, vagy hogy androidot cserélsz rajta! Az akkor is fagyni fog! Elfelejt érbeszteni mert éjjel lefagyott. Hívás előtt, közben, után lefagy és ráadásul a hívott fél hallgatja ahogy szidod ezt a sz4rt, hogy nem tudod letenni a hívást, aztán írsz SMS-t és miután már sokat írtál közvetlenül küldés előtt leáll, és elveszett amit írtál. Éppen hívnak amikor te is éppen hívni akarsz valakit ÉS TUDSZ HÍVNI!!! És létrejön a bejövő hívás és a kimenő is egyszerre! Aztán aki téged hív, hallja azt akit te hívtál, te csak azt hallod aki téged hívott. És akit hívtál az meg csak téged hall!!! Ezt 4 hónap alatt kétszer játszotta el velem. Ja és le sem tudod tenni, mert ugye lefagyott! HÁHHHH! :D Kész röhej ez a sz4r! Nem tudom eladni, pedig még garanciális. Oda adom a gyerekeimnek játszani, talán a gorilla üveg nem vágja el a kezüket amikor majd eltörik...
Előző vagyok.
Vissza viheted, de újratelepítés után vissza adják. "Ha meg vette had vigyee!" Dolgoztam mobil szolgáltatónál annó,é s akkor is volt egy ilyen széria, az LG volt, és rendre hozták vissza, mi meg küldtük a gyártónak, aki vissza küldte hogy ez tökéletes (nekünk azt mondta, hogy ez sajnos ilyen, és nem lehet vele mit kezdeni. Gyári hibás volt). Nem cserélik ki, nem veszik vissza.
Személy szerint biztos nem veszek többet Samsungot, bár a barátom nagyon elégedett vele. Neki S4 van.
Második vagyok.
Kernel csere után nem fagy, de az gari vesztéssel jár és rizikós.
CM11 custom rom feltelepítése részben megoldás, (persze itt is gari vesztés történik) és ott ráadásul más bug van, viszont egyáltalán nem fagy. Én előszőr a falhoz vágtam, nem segített, és miután végiggondoltam, hogy ezzel nem csinálnak semmit a T szervízben, és mivel nekem telefon kell, ezért én rátettem a CM11-et. Azóta nem fagy egyáltalán, és nagyon gyors. Nem éri meg a mókányolás, mert attól kezdve, a wifi nem kapcsolható be, csak ha előtte bűvészkedtél...
Ha még nincs módosítva, akkor vidd el a Samsung független márkaszervizbe és vizsgáltasd be. Ez nem kerül pénzedbe, és ha rossz, akkor addig nem adják vissza amíg meg nem javították. Állítólag kényesek az ilyenre. Tegyék csak fel ők az új kernelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!