Szerintetek melyiket éri meg jobban?
Mire jó az hogy aki tényleg értelmes választ ír (első válaszoló) azt lepontozzátok?
Aki meg azt írja "kínai fos" az meg az isten, fel kell pontozni jól, mert ő nagyon jól tudja.
Szerintem az 5c klónt vedd, mivel a műanyag olcsó, így ugyanolyan minőségűt rakhatnak bele, mint az eredeti iPhone-ba, az 5s klónt már gyengébb minőségű cuccokból rakják össze.
Ui: nem érdekel ha lepontoztok.
"Szerintem az 5c klónt vedd, mivel a műanyag olcsó, így ugyanolyan minőségűt rakhatnak bele, mint az eredeti iPhone-ba,"
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan??
Menj és tanulj valamelyik egyetem műanyag tanszékén aztán majd rájössz, hogy hatalmas különbségek vannak műanyag és műanyag között.
"Mire jó az hogy aki tényleg értelmes választ ír (első válaszoló) azt lepontozzátok?
Aki meg azt írja "kínai fos" az meg az isten, fel kell pontozni jól, mert ő nagyon jól tudja"
Mert te aztán nagyon jól tudod. Amiért neked valami sz@r klónod van még nem kell mást is rábeszélni, nincs jó klónt, főleg ájfon klón nincs jó, ha volna valami közöd az okostelefonok világához akkor ezt tudnád.
De nem érted, hogy erre sem jó?
Szaggat az egész, élettartama pedig nagyon rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!