Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kell ennyire lesemmizni...

Miért kell ennyire lesemmizni manapság az androidot?

Figyelt kérdés
Nos eddig csak androidos telefonom volt és tényleg néha én is szivesen földhözvágtam volna a telefonom, mikor fagyott, de régi telefon, maga idejében is alsókategóriás volt és még így is élvezhető volt. Nincs a WP8-cal semmi bajom, sőt kimondottan tetszik is és lehet a köv telóm olyan lesz, de itt gyk-n úgy beszélnek az androidról sokan, mintha maga lenne a veszedelem... Oké beismerem sokan meg a wpről beszélnek ugyan így, de az is alaptalan.
2014. jan. 24. 01:32
 1/7 Saavedro ***** válasza:

Nem magával a rendszerrel van baj, hanem

1. Minden szarra kiadják. Hiába igényel vasat.(512 MB RAM, 1GHz processzor)

2. Minden szart kiadnak. Van 20 millió telefon. A gyártó persze bszik optimalizálni, mert annyi telefon van. Persze kell, hogy dőljön a lóvé, ezért adja ki a Samsung is már a 20ik Galaxy S Super Mega Trendy Supreme klónt is. Senki nem igényli.

3. Folyton frissítik. Már kicsattan a frissességtől. Csak éppen megint ezzel is elbsznak valamit. Merthogy egyre többet zabál. Ennek eredményeként adják alá az egyre nagyobb vasat.

Az alkalmazások is egyre többet zabálnak. A régi appot frissítik, ami jó esetben a régi telefonokon töbé nem fog menni (jé-a-ó). Viszont sok esetben megint 0 optimalizáció. A végeredmény? Elbszták.

Persze lehetne jönni, hogy nem frissítik a telefonokat, csak pár hónapig jön a support és emiatt is rossz az android, de igazából maguk a frissítések is...hát...az átlag felhasználóknak semmit nem jelentenek. Csak annyit, hogy akinek régi telefonja van, számára szétbszódik, mert inkompatibilis lesz az applikáció. Az apple is folyamat frissíti az iOS-t és egyre lassabb lesz, pedig olyan hűdejó változások nincsenek, max. a kezelőfelület - ami az iOS 7 esetén is már megosztó.

Persze tudod mi a megoldás. Évente cserélgesd a telefonod!

A KitKattel pedig ne jöjjön senki. Egy 512 MB RAM-os telefonra nem láttam eddig kiadva, úgyhogy nem tudjuk, hogy tényleg működne e.

2014. jan. 24. 06:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én kedvencem az elemlámpa app... hogy azon mi a szart kell mindig frissíteni?:))) Már utána is néztem direkt, azért frissítgetik, hogy külön belekódolják 1-2 új szar telefon hibáját, amin alap dolgok se mennek jól. Ennek eredménye, hogy az app szépen hízik és lassul.
2014. jan. 24. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Androiddal csúcskészüléket érdemes venni. Volt egy xperia mini pro-m.. Hát nem egyszer vágtam volna a falhoz, egyszerre skype, internet már nem ment, sőt.. Angry Birds közben hívtak, kifeketedett a képernyő, csengett és csoki!! Oda is adtam az exemnek, vettem egy S3-at. Azóta az van. Öröm használni!
2014. jan. 24. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenki mindig a legfrissebbet akarja a telefonjára.Megvesznek egy kisebb tudású telefont, és elkezdik mókolni, hogy csináljanak belőle nagyobb tudásút. Holott, ha valaki megelégszik a megvett telefonja eredeti állapotával és tudomásul veszi annak korlátait, már nem volna annyi elégedetlen ember.
2014. jan. 24. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:
3.:Szegény exed.:DD
2014. jan. 24. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Közvetlen szakítás előtt kapta :DDD
2014. jan. 24. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Osztán minek állandóan frissíteni a telefont, amikor sok embert ismerek, aki a 2 magos androidjával: telefonál és néha SMS-t ír... Másra nem is tudja, akarja használni...

Hisz telefont vett..... ez a szlogenje. Okos? Ki? MI?

2014. jan. 24. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!