Szerintetek melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Két telefon között dillemmázok a Nokia Lumia 625 és a Sony Xperia SP közt. Egyértelmű, hogy az SP veri a Lumiát, a Lumia mellet igazából csak a WP8 áll. Viszont nekem eddig csak androidos telefonom volt, lényegében nincs is bajom vele, oké fagyogat a régim, de maga a telefon se a legjobb. Tudom a WP annyira nem fagy, azt annyira nem is ismerem csak tesztekből. Ti ilyen helyzetben mit választanátok? Szerintetek megéri inkább az SP-t venni szemben a WP8-cal? (elfogult androidosok oké persze azt mondják, de ha objektiven nézitek, melyik lenne a racionálisabb döntés? eldobni egy jobb telefont, ismert rendszert, egy ismeretlen rendszerért,de valamivel jobbért?)2014. jan. 23. 22:59
1/12 SylwerStone válasza:
Én Lumiát vennék, bár bevallom WP fan vagyok.
Viszont az SP-t sem szólom le, mert az is jó telefon.
Viszont az SP-t miért nem a Lumia 820 vagy leginkább a 920-al hasonlítod össze? Ezek vannak kb egy árban vele.
2/12 A kérdező kommentje:
625 67 ezer az SP 58...
2014. jan. 23. 23:12
4/12 A kérdező kommentje:
t-mobile
2014. jan. 23. 23:17
7/12 A kérdező kommentje:
profi vagy :D viszont lehet én vagyok a hülye, de nem szeretek ismeretlen helyről rendelni+ egy t-mobileos számra is szükségem lenne... de azért kösz tallonba berakom, és átgondolom,a kérdés még mindig él :)
2014. jan. 23. 23:21
8/12 anonim válasza:
Én az SP-ről még egy jó szót nem hallottam. Ezt nem mondhatom el a lumia-családról. Személy szerint volt lehetőségem ( rövid ideig ) használni: 520-720-920-925-1020-1520 készülékeket használni. Azóta: android csak felső árkategória, 150 000 Ft felett használhatóan jók, de annyit nem adok telefonra, szóval röviden: azóta csak wp és lumia. Most gondolkozom, hogy a jelenlegi telefonom 525-re vagy 920-ra cseréljem, mert nem egy árkategória, szóval használnám-e annyit a 920-at, hogy megérje. Szerintem nem, így egy 525-el megelégszem, de mint mondtam, gondolkozom.
9/12 SylwerStone válasza:
Ez független, tehát bármilyen kártyát tehetsz bele.
Egy lehúzó van csak,a garancia. Ha 1 éves AS garanciával veszed, akkor csak idegennyelvű alap készüléket kapsz, viszont 2 év HU garanciához teljes bontatlan csomagot kapsz, magyar nyelvű készülékkel.
10/12 anonim válasza:
Milyen jó, hogy az ilyen kérdésekhez, csak WP fanok tudnak válaszolni xD. Grat nekik + az még nagyobb szemétség, hogy lehordják az androidot és istenkirálynak állítják be a WP-t. Kérdező, menj be egy üzletbe és nyomogasd mindkettőt, szerintem a lumia 625 pixeles, 4,7"ra 480x800 felbontás édeskevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!