Sony vagy Samsung telefonok a jobbak / megbízhatóbbak?
1. Sony Xperia Z
2. Sony Xperia SP
3. Samsung Galaxy S4 mini
4. Samsung Galaxy S Advance
Íme a rangsor :)
ezek közül Z, a két telefon tábor közt van egy vita, ami nem ennél a kérdésnél fog eldőlni, mindkettő jó, olyan ez mint a körte, alma kinek melyik tetszik jobban
Ha pedig sorba kell rendezni: Z, SP, Mini, S advance, nem vagyok sonys, de mind a négy telefonnal volt már kisebb nagyob kontaktom és ez alapján állítottam fel a sorrendet...
"Viszont úgy hallottam ez a két sony versenybe szállhat velük."
Hát, szerintem inkább Samsung szállhat versenybe a Sonykkal. De inkább ne soroljuk őket egy lapra, ennyire nem jó márka az a koreai.
Hibás készülék mindenhol van!! :) Nincs olyan gyártó, aki a több millió készülékét hibátlanul megcsinálja. LEHETETLEN!! Ezért van az, h az egyik erre esküszik, a másik meg ócsárolja, mert neki sz.r volt. Igen, előfordul, rosszat kapott :)
A Sony és a Samsung is nagyon jó telefonokat gyárt. Az más kérdés, hogy a Samut nem csípem, de nem azért, mert sz.rok a készülékei.
Az viszont megint tény, h több hibás Samsung telefon van, mint Sony! DE! jóval többet is adnak el Samsungból. Tehát kb ugyanaz mind2 :D Ja, és sokan elfelejtik, h ugyanaz van mind2ben, csak más a burkolat.
Ezt csak azért írtam, mert igen, sok rosszat hallani a Samsungról, de ugyanígy van, akinek meg a Sony problémás. Bevallom, Sony párti vagyok. Szimplán csak azért, mert szeretem a japókat (még ha Kínában rakják össze, akkor is). Kocsikban is az egyik legmegbízhatóbbak, de majdnem mindennel így van. Ami Japán, az már minőség. Koreával nem szimpatizálok, ezért se szeretem a Samsungot, + azért, mert csak a reklámmal tudja eladni a termékeit. Kíváncsi lennék, ha nem lenne ennyi reklám, mennyire lenne népszerű...
"Ja, és sokan elfelejtik, h ugyanaz van mind2ben, csak más a burkolat. "
Aha, bizonyára a Cortex-A9 és társai ugyanazok, mint a Snapdragon széria. :) A koreai csodának még a neve is sántít.
"Kíváncsi lennék, ha nem lenne ennyi reklám, mennyire lenne népszerű..."
Semennyire. A rózsaszínű póló se lett volna menő, meg divat, ha nem kezdik el nyomatni a reklámokban, meg ha nem homokosok lennének a divattervezők. A Samsung is divatmárka, mert a csapból is az folyik. Érdekes módon Sony reklámot sose látok a TV-ben, valamilyen Samsung hulladék persze minden ötödik percben jelen van. És itt nem a MediaMarkt-os reklámokra gondolok. Az más téma, de ott is a Samsung dominál.
Nem nagyon akarok OFF-olni, de azért picit megmagyarázom :D
A procit arra írtam, h egy snapi 800 a samsungba és a sonyba is ugyan az. Most ne a MTKs meg Exynosos sz.rságra gondolj :D Ez csupán azt jelentette (legalábbis ezért írtam, bocsi ha félrevezető volt), hogy mind2 gyártó ugyanazt a procit kapja. Azaz ami itt Snapdragon 600, az ott is az. + a Sony Samsung memóriát használ (tudtommal), tehát ebből a szempontból a memória is megegyezik.
Igen, így van. A Samu a reklámokból él meg. És sajnálom is, mert sokan tényleg azt hiszik, h ez a legjobb :( Sajnos a legtöbb ember a reklámokban hisz. Veszem példának egy mosóport, hamarabb megveszel egy Arielt, mint egy másikat, ami lehet h ugyanolyan jó, vagy jobb, csak nincs reklámozva
Nyilván, két Snapdragon 600 közül nincs jobb, vagy rosszabb. Egyszerűen lehetetlen. Az meg röhejes felfogás lenne, hogy akkor is gyengébb, mert az Samsungban van...
Mondjuk azt kétlem, hogy Samu memóriát használna a Sony, mint olyan. Miért is süllyedne olyan mélyre, hogy a konkurencia termékét használja fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!