A Samsung Galaxy S2. -nek van -e belső kamerája?
Figyelt kérdés
Sziasztok . És szerintetek megéri meg venni a sams.galaxy s II.-t ?? Nekem igazság szerint tetszik. Ugy 2-3 évre szeretném . Vélemények ?
Legfontosabb kérdésem : A Samsung Galaxy S2.-nek van -e belső kamerája ???
2014. jan. 23. 16:51
11/23 A kérdező kommentje:
Köszi:) . Ám Igen. Én Romániában élek.
2014. jan. 23. 20:32
12/23 Saavedro válasza:
A 70%-osra ne hallgass. Nézd meg milyen processzor van a két telefonban. A Galaxy S2 Exynos processzora sokkal jobb. A Plus ne tévesszen meg. A Samsungnál ez inkább mínusz. (pl. Galaxy S Plus esetében is)
13/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom . Én valahogy még is sams.galaxy s2 plus-osat szeretnék ..:) De azért köszönöm
Mások véleménye is jöhet még ;)
2014. jan. 23. 21:05
14/23 Saavedro válasza:
Hogyhogy? Még a hátlapja sem olyan jó, nehezebb is, szóval külsőre is rosszabb.
Ők tapasztalt szakemberek.
15/23 A kérdező kommentje:
Melyiknek nem jó a hátlapja ??
2014. jan. 23. 21:39
16/23 Saavedro válasza:
Az S2 Plusnak. Lakkozott, csúszós, gagyi. Az S2-nek recézett.
17/23 A kérdező kommentje:
Igazából a hátlap nekem mindegyj , mert veszek rá szilikon vagy műanyag tokot . :) Maga a telefon jó ?
2014. jan. 25. 20:36
18/23 Saavedro válasza:
Az S2 jobb. Nem jó az a Broadcom chipset, ami az S2 Plusban van.
19/23 A kérdező kommentje:
Jó, most valószínű ,hogy totál hülyének fogtok nézni ,de mi is az a Broadcom chipset ??? XD
2014. jan. 25. 21:12
20/23 Saavedro válasza:
Nos, egyszerűen: van a telefonban processzor. Minél jobb ez, annál gyorsabban képes a telefon az utasításaidat végrehajtani.Az S2 Exynos processzora jobb, mint az S2 Plus Broadcom processzora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!