Honnan szerzik meg a telefonszámomat?
Figyelt kérdés
Szeptemberben vettem egy új telefont, új sim kártyával. Azóta elég nagy rendszerességgel hívnak különböző telefonszamokrol... Legelső alkalommal egy idős férfi (hangjából ítélve) fenyegetőzött a telefonba hogy tudja ki vagyok megtalál és megöl. Aztán legkozelebb egy szlovák férfi hívott és magyarázott nekem. Egy kis ido elteltével megint újabb számon kerestek és így tovább. Azóta nem veszem fel ha Számomra ismeretlen telefonszámról hivnak. Mit ne mondjak elég idegesítő és ijesztő. Mit lehet tenni ilyen esetben?2014. jan. 23. 12:18
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Remek..
2014. jan. 23. 12:29
5/7 anonim válasza:
Ezt csak én nem értem, hogy ha új egy sim kártya, akkor hogy lehet előző tulajdonosa?
6/7 anonim válasza:
Úgy hogy a szolgáltató újra kiadja a számot egy bizonyos idő után.. szóval neked pl megszűnik a számod, lemondod nem fizeted, akkor az megszűnik, és pár hónap után megkapja más.
Akkor van szívás ( mint jelen esetben is) ha az előző tulaj ilyen problémás személy volt, esetleg hirdetett, vagy vállalkozó stb...
7/7 anonim válasza:
Ez úgy lehet, hogy használt számot kaptál és az előző tulaj lehet problémás személy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!