Hol és mennyiért lehet kapni pesten érintőképernyős mobilt?
Nokia 5800 szerintem nagyon jó, és még nem is sok annyira.
És hát pest elég nagy, így a válasz az, hogy bárhol.
nemértem hogy miért pont a legdrágábbat kell irni :]
nekem amien van : lg kp502 [cookie]. és az lg kp500as is egy nagyon gyönyörű telefon de a samsung is gyárt már elég szépeket de még mindig nem tudják beverni az lg-s telefonokat sem árban szerintem sem tudásban az LG arena az nagyot ütött minden ottvan benne wifi,gps
én csak egyet tudok...VIEWTYT(KU990) NE VEGYÉL!!!
Én is és a bátyám is vettünk egy ilyet(együtt olcsóbb volt a 2) és mind2nknek kb. 4 hónap után az aksija egyik pillanatról a másikra lemerült. Nem rezgett,nem is írta ki hogy dugjam a seg*ébe a 220-at. Szóval erre még csak azt sem lehet mondani hogy kifogtam.Inkább kifogtuk,de szerintem erre kevés az esély. (ja,és amikor megvettem az akku kapacitása kb. 5 nap volt,4 hónap után max 1.5 napot bírt.)Szóval ilyen telót ne vegyél... KU990 sucks.
Hát nekem 1 éves van lg ku990 és még a mai napig is 5napig bírja az aksija..pedig aztán és egész nap nyúzom...Napi több óra telefonálás,több óra zene,sok sok sms!
Szntem rossz szériát fogatok ki:S
E van..egy új aksi mindent megold...:D
Ja és a neten már olcsón tudsz venni Lg ku990-t:)
Szerintem megéri,én még a mai napi imádom,szntem most jött el az ideje a cserére,de tuti ugyan ezt veszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!