HTM m3 okos telefonon nincs play áruház mit tegyek?
Nekem rajta volt nem tudom te mit vettél. Láttam más shopban butitott verziót csak 2Mp kamera volt benne.
Nekem 10700 az antutu de elég sok progi fut a háttérben ezzel együtt.Én nagyon gyors telónak tartom. Ma már kinai nem egyenlő a szarral,biztos van az is. Kamera 8Mp 4:3 modban 16:9 modban 4Mp tud.
Nappali fénybe penge a kép nagyon. Nem szereti a szobafényt. Videokamera viszont meglepően jó volt. HD videót tud rögziteni 1280x720 videó. Kézmozgást nem szereti azért annyira nem super.Jó lehet vele DLNa-zni. TVre android pc-re,laptopra simám ki lehet rakni a képeket és videót wifin keresztül.Streambels DLNA progi szuper és egyszerűen kezelhető. Amennyiért adják kint és 5 collos kijelzővel bőven megéri. Nem akarom leirni itthon mit kapni ezért.
Én itt néztem, azt írja a címben, hogy play store, szóval most akkor bízhatom benne, és tényleg androidos, 3g-s működő telefont kapok, nem pedig féltéglát ? Fontos lenne a véleményetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!